Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nadsazené informace o koronaviru v USA

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Nadsazené informace o koronaviru v USANěkteré informace o koronavirusu v USA, které přinášejí česká média, mně připadají, mírně řečeno neobjektivní.
Jde např. o pohřby v New Yorku. Upozornil mě na to známý z Kalifornie. Říká, že informacemi o pohřbech se někteří novináři chtějí zviditelnit na účet tragedie jiných.
Komentují velké pohřby a vůbec neuvádějí, že ostrovní pohřebiště existuje již přes 100 let. Nebyly tudíž vybudovány v současné době! Jsou to pohřebiště bez majitelů. Pohřbívají se zde také zemřelí, kteří nikoho nemají, nebo jejich příbuzní prostě nemají na soukromý pohřeb.
Nejde tedy o nic neobvyklého.
Podle informací z USA, činí v New Yorku z dosavadních 25 úmrtí současný nárůst na (přibližně) 75 úmrtí týdně.
Je pravda, že Trump zpočátku bagatelizoval nebezpečí koronaviru. Prohlašoval, že jde o obyčejnou chřipku. Za pár dnů však změnil názor a podporoval nošení roušek. Podepsal rovněž nařízení, které dává na boj s koronavirem 2 triliony dolarů.
Info ze dneška z USA: Fox News píše, že na Hartově ostrově jde např. o bezdomovce, či o dočasné ukládání zemřelých a rodiny budou mít možnost si je pak převzít.
Tabulka USA koronavirus, úmrtí-deatsh
Zdroj: USAtoday - Hartův ostrov
Zdroj: Foxnews.com/Hartův ostrov
Zdroj: Trump, 2 trillion
Zdroj: Hartův ostrov v USA, rakve při pohřbivání lehké jako krabice od bot?
Kvido 12-04-2020 09:51 4,683

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.