Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Více moderátorů v hlavním diskuzním pořadu ČT

KvidoKvido Přidáno před 4 letykoronavirus
Více moderátorů v hlavním diskuzním pořadu ČTXaver Veselý: "Moravce by mohli střídat různí moderátoři. Nevznikal by kult osobnosti". Já bych k tomu zdůraznil - ano, už by konečně měli v hlavním diskuzním pořadu ČT vystupovat různí moderátoři!. Žádal jsem to již před dvěma roky!
Tuto myšlenku oprášil v neděli 07.06.21020 v pořadu "K věci" televize CNN Prima NEWS novopečený radní České televize a moderátor Lubomír Veselý, známý pod jménem Luboš Xaver Veselý.
Skutečně, je už trapné sledovat v hlavním diskuzním pořadu ČT pořád stejnou "hlavu". Samozřejmě, někomu to vyhovuje. Mně ale nikoli a myslím, že nejsem v tomto kritickém pohledu na věc sám.
Podle mě by průnik jiných readaktor-moderátorů do zmíněného pořaduá přineslo diskuzi s politiky v ětší dynamiku a různorodost názorů. To by přece veřejnoprávní televize měla mít za hlavní cíl. Jedna osobnost moderátora v diskuzi každý týden tak přináší do tohoto projektu určitou steřelost a jednotvárnost glosované "jedinečnosti".
Prostě, ujdělejte s tím ve vedení ČT něco a přizpůsobte Otázky Václava Moravce více životu, jak tomu je např. rovněž v diskuzích formátu Malostránské náměstí v Praze.
Zdroj:
Moderátor_Moravec, 13.4.2019
Kvido 08-06-2020 14:55 1,542

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.