Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ostravák Ostravski, pokus o komedii

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Ostravák Ostravski, pokus o komediiHlavní "osobnost" filmu "Ostravák Ostravski" si zapálí v dole cigaretu, nastane výbuch metanu, který zavalí partu kolegů. Tento kazisvět načež bez poranění od strašné exploze zachrání ze závalu kámoše z víkendových tahů... Naivita provází celý film, komedie se zcela nepodařila!
Film Ostravak Ostravski, začíná opravdu pěknými dynamickými záběry kamery, jak jede "klec" s havíři pod zem a jak se pak i s lopatou havíří musí dřít. To našinci moc neznají, a tak naprosto funkční úvod. To, co následuje měla být komedie podle jednoho utajovaného blogera "Ostravák". Avšak navazující příběh má jaksi nedotaženou srandu, které mnohdy překážejí všeobecně známá fakta z havírny. Havírna je specifické prostředí, a proto se film podle mě vymyká tradičnímu zornému úhlu divácké obce. V tom je dílo a jeho podivný humor ojedinělé. Určitě se nebude líbit vkusu hodně diváků. Film Ostravak Ostravski (komedie jako cyp) je vtipný "cypatým způsobem" (cyp na Ostravsku = neobratný havíř). Svou tvrdou pravdu dává na odiv. Diváku, mysli si, co chceš! Prostě, tenhle první celovečerní filmu Davida Kočára a scénaristy Vladislava Kučíka ukazuje (ve zkratce) životní střípky ostravských havířů a snaží se o lidový humor. Jako pokus o komedii určitě dobrý!
Kvido 08-07-2020 14:39 1,946

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.