Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babiš a Trump, kolize pravdy

KvidoKvido Přidáno před 4 lety

Český premiér Babiš dlouhodobě tvrdí, že není ve střetu zájmu. Americký prezident Trump tvrdí, že USA jsou v boji proti koronaviru "nejúspěšnější na světě". Oba lžou? Kde je pravda?


Babiš. Nejvyšší státní žalobce Pavel Zeman tvrdí, že Andrej Babiš je ve střetu zájmů a nadále ovládá Agrofert. To je ovšem neskutečný bordel a premiér nás tedy tahá za nos?

Trump. Prezident USA Trump se v televizním záznamu dohadoval s moderátorem, že prý mají Spojené státy rekordně nejnižší počet úmrtí na koronavirus. Tvrřdí tak podle procenta úmrtí ve srovnání s množstvím nákaz. Odmítá srovnávat toto procento úmrtí s počtem obyvatel USA, které je rekordně nejvyšší na celém světě. Rozhovor můžete sledovat v úterý 04.08.2020 večer. Zde je ukázka z rozhovoru:

RESUMÉ

Co k tomu dodat? Jde o kolizi pravdy? Jestli oba pánové lžou a mlží, tak to je velmi zlé pro ně i budoucí jejich politické období. Nicméně, ve větším průšvihu je pravděpodobně český premiér. V jeho případě se prostě, dělat blbce z veřejnosti se nemá!

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)

Kvido 04-08-2020 11:33 1,349

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.