Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Satoranský je elév, Jágr matador!

KvidoKvido Přidáno před 4 lety

Satoranský bezesporu umí a válí ve volejbalu! To Jágr dělal hokej levou zadní a dokázal toho mnohem, mnohem více.


Ale tuhle Satoranský kritizoval Jardu Jágra za "výrobu" reklamních videí na elektrokoloběžky a minerálku... Myslím, že se tím Satoranský, náš nejlepší basketbalista, jen zesměšnil.

Vašností, až (nezlobte se, ale stále ještě sporotvní elév) Satoranský dokáže to, co nejlepší hokejista všech dob - Jágr, pak by mohl uvažovat o nějaké kritice tohoto druhu!

Prostě, Satoranský má na takovou kritiku sporotovního kolegy, až bude v historických tabulkách svého sportu figurovat (jako Jarda Jágr) v první pětce, případně dokáže v Jágrových pokročilých letech pořád hrát na úrovni. Nehledě k tomu, že Jágr živí svůj hokejový tým "Rytíři Kladno", a to není vůbec lehké. Proto i ty jeho reklamy!

Není náhodou, proč nikdo nechce reklamu po Satoranském? Čím to asi bude... A že dělá Jágr reklamu na elektrokola? Dříč je pořád... Jinak by nebyl tam co je a už by nemohl hrát. Počkejme si, až bude Satoranský ve stejných letech, kde bude a co bude dělat.

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)

Kvido 05-08-2020 20:09 6,533

Politika - související články

Jágr končí v NHL?
08.01.2018 08:04

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.