Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Štěpánek: Když chci vidět, co se děje v Berlíně, musím se koukat na ruskou televizi

J
Jan Pravda Přidáno před 4 lety
Štěpánek: Když chci vidět, co se děje v Berlíně, musím se koukat na ruskou televiziHudebník Petr Štěpánek na svém facebooku upozorňuje na (ne)kvalitu zpráv veřejnoprávní České televize originální glosou: "Nová doba. Když chci vidět, co se děje v Berlíně, musím se koukat na ruskou televizi. ???"

Naštvanost jednoho z nejviditelnějších politiků strany Václava Klause Trikolóra pokračovala ještě v tento den (29. 08. 2020) v dalším příspěvku: " Česká televize lže, jako když Rudé právo tisklo. Berlínské protivládní demonstrace se podle zahraničních médií účastnilo 200 tisíc lidí, ve skutečnosti asi ještě víc. Podle Událostí České televize 20 tisíc. ?

Od ulice Unter den Linden přes Braniborskou bránu až k Vítěznému sloupu na kulaťáku v Tiergarten bylo plno. Každý, kdo jen trochu zná Berlín, si musí klepat na čelo, co v newsroomu na Kavkách sedí za trotly." jako důkaz vložit toto video s téměř osmihodinovým záznamem akce.

Česká televize v neděli 30. 08. 2020 počet protestujících zvýšila na 38 tisíc. Vy si o počtu protestujících udělejte svoji představu z videa RT.

Jan Pravda 30-08-2020 18:17 1,388

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.