Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Fiala hrozí opět nedůvěrou vládě

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Fiala hrozí opět nedůvěrou vládě

Předseda ODS Petr Fiala dnes(13.10.2020) po 14:00 hod. vyhrožoval na tiskovce ČT 24, že po nouzovém stavu bude jeho strana vyžadovat vyslovení nedůvěry vládě A.Babiše. Šéf ODS tím popírá sám sebe. Měl by zvážit své jednání a možná odstoupit z funkce. Takhle neuváženě a hloupě nejedná dobrý politik.


Je to pár dnů, kdy Petr Fiala sděloval v televizi, že bychom měli nyní (parafrázuji) - ve vážné době koronaviru - táhnout za jeden provaz. Být uvážliví a jednotní v boji proti narůstající pandemii. Předseda ODS však činí po několika dnech vývrtku o 360 stupňů a opět kope s nohsledem Stanjurou kolem sebe!!!

Ať neříká tento pan Fiala, že nečte o situaci ve světě. Také tam mají velký problém s narůstající pandemií covid-19. Pravidla mění skoro denně podle momentální situacie- a nikdo vlády zemí nekárá a neodvolává za takový či makový postup proti koronaviru...

Vůdce opozice minulou sobotu předhazoval občanům, aby nepodporovali lockdownu. Podle odporu k vládě si nyní opozice na lockdown stěžuje. To je zcela pomatené!

Proti vytváření kritiky, v současné době narůstající pandemie v ČR, se vyslovil dnes po 14:00 jako první (rovněž v ČT24) předseda Pirátů Ivan Bartoš.

Foto titl.: BezPolitickeKorektnosti.cz

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 13-10-2020 13:49 1,804

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.