Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nechte Blatného pracovat!

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Nechte Blatného pracovat!Jméno nového ministra zdravotnictví Blatřného stojí pod peticí proti premiéru Andreji Babišovi. Když na to byl Jan Blatný tázán na své první tiskovce, jednoduše podpis popřel. Píše novinář Žantovský. No a co?
Blatného podpis se objevil pod peticí „Chvilka pro rezignaci“, kterou spustil v únoru 2018 spolek Milion chvilek pro demokracii. „My, níže podepsaní, pokládáme za nepřijatelné, aby 71 let po komunistickém puči a 30 let po sametové revoluci byl premiérem naší země trestně stíhaný člověk, vedený jako agent StB. To je pravda. Ale co to má společného s jeho nynější funkci? Správně říká premiér Babiš, že je směrodatná práce nynějšího ministra zdravotnictví pana Blatného. Přidávám k tomu, že může mít názor na cokoli, ale rozhodující je, jak prokáže své schopnosti v nové funkci ministra. Dejme tudíž ministru Blatnému 100 dnů hájení a uvidíme, jak se projeví. Pozici má nelehkou, navazuje na prof. MUDr. Roman Prymulu, CSc., Ph.D., velmi zkušeného epidemiologa, který za "podezřelých okolností" musel reziknovat na svou funkci ministra zdravotnictví. Hlavním důvodem bylo, že překročil své kompetence schůzkou v soukromí s některými odborníky a politikem Faltýnkem z hnutí ANO. MUDr. Jan Blatný, bez dalších titulů, byl mj. primářem na dětské hematologii a biochemii Fakultní nemocinice v Brně a rovněž vysokoškolský pedagog, tudíž má nesporně také cenné zkušenosti. Od září 2006 do června 2008 působil v zahraničí. Konkrétně pracoval jako konzultant v oboru hematologie na Oddělení patologie Children's University Hospital (Dětské fakultní nemocnice) na Temple Street v irském hlavním městě Dublinu.
Kvido 02-11-2020 12:08 1,675

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.