Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Vzkaz mladým lidem o koronaviru

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Vzkaz mladým lidem o koronaviruČasto cestuji dopravními prostředky. Udivuje mě, jak je mládež špatně informována o snad nejhroznější nemoci koronaviru, která je jako chobotnice rozšířená po celém světě.
Je pravda, že vláda udělala jednu z chyb - kdy od začátku epidemie zdůrazňovala, že se tato nemoc mladých netýká. Pravda je taková, že stále umírají na celém světě i u nás z větší části starší lidé. Ale kdo zaručí, že tato nemoc se v dalším období neprojeví i u další populace. Vždyť ti mladí lidé se mohou nakazit jeden od druhého. Tudíž mohou potom nést stejné následky jako senioři nad 65 let.
Proto je třeba mladé lidi upozorňovat na to, že covid-19 se nevyhýbá nikomu. Takže nikdo z nás nevíme, jestli do budoucna nezasáhne větší nákazou naše mladé lidi. Dokladovat to mohu tím, že na koronavir zemřelo v České republice tento týden v nemocničním ošetření ani ne roční batole.
Je tedy vidět, jak koronavir je zákeřný a nebezpečný.
Vy mladí, prosím, dodržujte to, co nám vládea ČR v rámci nouzového stavu nařizuje a doporučuje.
Přeji všem, aby jsme všichni tuto epidemii ve zdraví přežili.
Autorka: Ludmila Vašinová - Víchová
Zdroj: https://www.denik.cz/zdravi/koronavirus-deti-nakaza-covid-20200819.html
Kvido 10-12-2020 15:22 1,379

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.