Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

V USA vrcholí boj o moc, v zákulisí se něco stalo

J
Jan Pravda Přidáno před 3 lety
V USA vrcholí boj o moc, v zákulisí se něco staloPodle amerických zákonů musí být zanedlouho vyhlášen vítěz letošních prezidentských voleb. Na základě posledních signálů z USA se domnívám, že se věci kolem vyhlášení vítěze pohnuly nečekaným směrem a je možné cokoliv. Události následujících hodin dají jasnou odpověď.

Od konce prezidentských voleb v USA přichází skoro denně zprávy o jejich falšování. Současný prezident Donald Trump napadá soudně jejich výsledky. Neúspěšně. Ještě včera platilo, že vítězem letošních prezidentských voleb v USA je Joe Biden. Naposledy nejvyšší soud zamítl Trumpovu žalobu proti volebním podvodům v Pensylvánii. Podle soudního rozhodnutí hlasy dostane Biden, možnost odvolání neexistuje. Můj překlad řeči paragrafů je, že k volebním podvodům došlo, soud je není ochoten odhalovat a hlavně podle soudců to ke zneplatnění voleb to nestačí.

Nicméně dnes , to je ve čtvrtek 10. 12. 2020 přichází z USA zprávy, že se ve vrcholícím boji o moc něco v zákulisí důležitého stalo. Texas a s ním dalších 17 dalších států USA povstal proti Bidenovi.

Druhou překvapivou událostí potvrzující nečekané pohyby v zákulisí je oznámení vyšetřování dosud nedotknutelného syna Bidena.

Třetí zprávu přinesl server Nová republika . Podle rozsáhlého textu europoslance Ivana Davida Kongres USA neuznal Joe Bidena za zvoleného prezidenta.

Vítězem voleb se nově a nečekaně může stát současný prezident Donald Trump nebo tzv. vítěz voleb Joe Biden. Vyloučit nejde situace, kdy volby budou uznány jako neplatné. Nezbývá, než doufat, že USA jsou právní stát se vším všudy a se zprávami o falšování prezidentských voleb se vypořádají věrohodně.

Stejně jako já musíte počkat na výsledek. Je smutné, že USA uspořádaly prezidentské volby způsobem, který v mých očích degradoval americkou demokracii na úroveň lidové demokracie, jako jsem zažíval ve svém mládí před rokem 1989. Tehdy byl také předem znám vítěz voleb ...

PS. K pochopení tvrdosti zákulisního boje o moc v USA může posloužit článek serveru The Epoch Times o odposleších šéfa CNN projektem Veritas. Článek pojednává o údajné telekomunikaci manažerů CNN, na které bylo dohodnuto, jak budou informovat o obou kandidátech letošních prezidentských voleb.

Jan Pravda 10-12-2020 21:47 1,754

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.