Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Silvestrovská televize; bavila pouze Nova Gold

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Silvestrovská televize; bavila pouze Nova GoldSilvestrovské pořady na českých televizních stanicích byly jedna velká bída. Pobavila snad jen TV Nova - Goold. A to převážně archivními TV Silvestry, přesto, díky za ně!
Mohli jsme tak sledovat profesionálně kvalitně odvedený televizní silvestr z roku 2002 "Tyjátr" (režie V. Polesný) v zábavné show Karla Šípa. Účinkobvali J. Bohdalová, J. A. Náhlovský, L. Machálková, M. Suchánek, R. Genzer, F. R. Čech, Z. Jandová, V. Bílá a další. Ukázalo se opět, že promyšlený scénař navazujících scének našich umělců, který má hlavu a patu, může zaujmout širokou věřejnost různého věku.
Na tomto pořadu by se měli hopsající umělci mladšího věku poučit, jak se dělá opravdová zábava se vtipem a humorem.
To platí také o archivním silvestrovském střiháku z roku 1999, v němž vystupovali Petr Novotný a Lunetic, Marián Labuda, Josef Dvořák, J. A. Náhlovský a daŠÍ.
Prostě, kde se hrabe Soukupova TV Barandov. Ta zůstala tentokrát poměrně v pozadí, včetně Nebezpečných vztahů tentokrát s moderátorem Jaromírem Soukupem a jeho hostem Honzou Musilem.
Kvido 01-01-2021 14:33 1,486

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.