Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Očkování 80+ rezervace je již v provozu!

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Očkování 80+ rezervace je již v provozu!Jak jsem včera napsal, rezervační systém očkování proti Covid-19 od Reservatic, s.r.o., Ostrava - Pustkovec, není stále plně funkční. Dnes kolem 11 hod.se rezervační web korektně rozjel!
1/ Rezervační web pro očkování https://reservatic.com/ockovani. Mně dnes ráno v 09:30 hod. konečně umožnil další krok k rezerřvaci pro očkování.
2/ Bez problému jsem se dostal na "Přihlášení k rezervaci místa". Zadal jsem tudíž číslo pojištěnce a speciální PIN, který jsem už včera obdržel mobilem, tedy SMS zprávou, klik na políčko "Nejsem robot" a "Pokračovat na rezervační stránku".
3/ Poté byla dále aktivní stránka pro "Výběr očkovacího místa", výběr (EUC Klinika Ostrava) proběhl perfektně, a to včetně vybraného termínu.
4/ Na závěr přihlášení do rezervačního systému se mně zobrazilo "Potvrzení o platné rezervaci".
Takže, nyní, dobrá práce Reservatic. Děkuji.
Kvido 16-01-2021 11:26 2,220

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Pexa
    Senioři, ti nejstarší mají přece možnost pomoci s registrací a rezervací očkování v rodině, u přátel, či sousedů v bytovém domě. Pekarová TOP 09 to rozmazává, opět, aby se zviditelnila jako i STAN ti co se štosují s Piráty.
    Odpovědět - 17-01-2021 16:48:18
    • A
      Ruda z Ostravy
      Chachaři, noste roušky a starší lidé respirátory FFP3.
      Odpovědět - 18-01-2021 10:40:02