Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tak, jen částečný lockdown...

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Tak, jen částečný lockdown...Tak od dnešního dne nařídila vláda ČR částečný lockdown. Chápu, že nechce zatím omezit ekonomiku, průmyslové závody jsou v porovozu za přísnějších epidemických opatření. Bude to ovšem stačit? Nikdo přesně neví (ani nemůže vědět).
Epidemie koronaviru se světem šíří nepředvidatelně! Bláhové jsou řeči různých chytrolínů bez patřičného vzdělání, že by vláda měla děla tohla tohle a výskyt onemocnění covidem-19 by byl menší.
To, kde dnes jsme v této epidemii, je z velké části důsledek "blbců" z opozice, kteří nejvíce křičeli před vánocemi a organizovali demonstrace proti vládním restrikcím. Není proto s podivem, že běžný, zamindrákovaný Čech na opatření rezignoval. Korunu tomu nasadili pomýlená exprezident Klaus, který všude chodil bez roušky a chvastal se "já jsem pro svobodu, já postrkuji lidi dopředu". Tak nějak to říkal a ani trochu se nezačervenal. Teď to má, slovy prezidenta Zemana "koronavirus ho dohonil" a je v domácím léčení.
No, a co teď, v částečném lockdovnu?
Další zavírání obchodů určitě kontakt mezi lidmi sníží, rovněž zpřísněné nařízení nosit výhradně respirátory FF2, venku v městské zástavba jen roušky. Ale, bohužel, lidé na to většinou venku v městech kašlou. To je moje dnešní zjištění.
Takže, polepšete se a nedávejte světu možnost, aby nás pomlouvali (CNN, ostrůvek Česko je ve zkáze!).To samozřejmě přehnali, avšak jsme fakt v obrovském problému!
Kvido 01-03-2021 15:51 1,514

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.