Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Blatný a Sputnik V, nemluvte mu do toho!

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Blatný a Sputnik V, nemluvte mu do toho!Pan prezident Zeman přitvrdil. Řekl dnes, že ministr zdravotnictví by měl z funkce odstoupit "kvůli jeho postoji k ruské vakcíně Sputnik". Podle mě nemá prezident zdravotníkům do vakcinace co mluvit!
Poslanecká sněmovna v úterý držela minutu ticha za zesnulého poslance ODS Jiřího Ventrubu, který prohrál boj s pandemii covid-19. Pravda, je skutečně velmi zle s touto nakažlivou nemocí. Nelze však panikařit, natož z podnětu našeho pana prezidenta!

Zeman v rámci svých dobrých vztahů s Ruskem a Čínou chce aby Česko při očkování využilo ruské i čínské vakcíny. Blatný to však nevidí tak černobíle a vyjádřil se, aby byly vakcíny schváleny v rámci Evropské unie. Na tom není nic nepochopitelného. Vždyť schvalovacím procesem prošly také ostatní využívané očkovací látky. Přitom obdobný závěr přijali na nedávné schůzce nejvyšší ústavní činitelé včetně prezidenta Zemana.
Pozor pane prezidente - v našem politickém systému jste podle zákona pouze pasivní složkou výkonné moci. Máte především reprezentovat a radit, ne kecat zdravotníkům do jejich řemesla!!!
Kvido 10-03-2021 14:49 1,656

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.