Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Čachry se Sputnikem V

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Čachry se Sputnikem VPolitika Hradu vůči ruské vakcině Sputnik V se mně ani trochu nelíbí. Pan prezident Zeman chce preferovat v ČR tento doposud neschválený medikament. V případě nesouhlasu ministra Blatného má jeho pozice ve vládě padnout.
Vo co go?
V pořadí již třetí ministr zdravotnictví vlády ČR za poslední půlrok - Jan Blatný - trucuje a odmítá postoje premiéra A. Babiše. Nechce připustit politiku do rozhodování ve zdravotnictví. Narovinu řečeno se zájmy prezidenta Zemana, který potřebuje do Česka dostat v Evropě neschválenou ruskou vakcínu Sputnik V.
Jednání Blatného je podle mě dérové, neboť zohledňuje zdravotnická, tedy profesionální epidemiologická stanoviska. Drtivá většina expertů v ČR totiž, stejně jako ministr Blatný, nesouhlasí s použitím vakciny Sputnik V, dokud nebude schválena Evropskou agenturou pro léčivé přípravky (EMA).
Ale Miloš Zeman má jiný názor a tak se světe div, dupnul si a chce pro ČR Sputnik V.
Tím se Putinovi náš prezident Zeman ale fakt nezavděčí a ruský kámoš bude mít Miloše za slabocha, pokud chce u nás ve zdravotnictví uplatnit něco, co není dosud schváleno. Ruský naturel je totiž obecně takový, že Rusové pohrdají jako bojovníci "za vše" těm, kteří ustupují!
No a Babiš, ten se chová stále zbaběle (lépe řečeno vychytrale pro sebe), pokud se nevzepře Zemanovi, tedy proti neschválenému Sputniku V!!!
Kvido 06-04-2021 13:46 2,561

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Pexa
    Pexa
    Vidím, že tu v Česku jsou fakt ustrašené ovce...
    Tak vám říkám: Já nejsem proti použití ruské nebo čínské vakcíny!! Jo ano, divte se. Ale musela by být splněna jediná podmínka. Ne expertizy imunologů. Měřítkem použitelnosti by mělo být proočkování minimálně čtvrtiny obyvatel Číny a Ruska těmito vakcínami. A jaké číslo zatím je v tamním proočkování? Víme, že nic nevíme. Novináři jsou kurvy!
    Odpovědět - 09-04-2021 10:20:31