Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zaorálek; chlapské slovo!

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Zaorálek; chlapské slovo!Nynější ministr kultury Lubomír Zaorálek řekl chlapské slovo k nynějším ministerským rošádám české vlády. Oceňuji jeho přímé a rozumné názory. Totalita prezidenta Zemana je až příliš na očích veřejnosti a je falešná!
Ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD) udělal to, co mnohý z nás asi nečekal. Nesouhlasí s postupem prezidenta Zemana a vícepremiéra Hamáčka, kteří hodlají uskutečnít ministerskou rošádu. Vlastně se již častečně stala. Z postu ministra zahraničí byl odvolán pan Petříček.
Nyní má být dosazen na post Zaorálkova ministerstva jiný člen ČSSD, a to pan Birke, který tak zná kulturu z televize či kina.
Nedivme se proto ministru kultury Zaorálkovi, co nyní činí.
Zaorálek tvrdí, že Ministerstvo zahraničí ČR je momentálně „vykuchané“ a stanovil si několik podmínek pro případný návrat do jejího křesla.
Kritici ovšem tvrdí, že na destrukci tohoto úřadu se podílel před léty sám jako tehdejší ministr.
Bude to tedy v dalších dnech zajímavé. Či jen zjistíme, že to bylo Zaorálkovo plácnutí do vody, aby na sebe upozornil?
Autor: Vícha Květoslav
Zdroj: https://twitter.com/ZaoralekL/status/1381958695563755522/photo/2
Kvido 13-04-2021 10:18 1,708

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Frybord
    Frybord
    Jo, Zaorálek ne ní Zvorálek. Má zkušenosti, umí v tom chodit a pasoval se tak na hrdinu i proti prez. Zemanovi. Fandím mu.
    Odpovědět - 15-04-2021 11:12:10