Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Story o Hamáčkovi málo pravděpodobná

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domovasvět
Story o Hamáčkovi málo pravděpodobnáMoskevská story o cestě Hamáčka do Ruska, publikovaná serverem seznamzpravy.cz (Janek Kroupa), připomíná opět jobovku. Proč? Tentýž autor v roce 2006 měl dostat političku Jourovou (nyní europoslankyní) do basy.
Podle novináře Janka Kroupy - https://www.seznamzpravy.cz/clanek/svedectvi-hamacek-chtel-v-moskve-vymenit-vrbetice-za-milion-sputniku-152959#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=SoJPYJBjCu9-202105040408&dop_id=152959&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz - prý Hamáček chtěl v Moskvě politicky obchodovat. Vyměnit kauzu výbuchu ve Vrběticích za nákup vakcín Sputnik V pro Českou republiku (ČR). Ovšem důkazy k tomu jsem nikde nečetl, stejně jako důkazy o ruských agentech ve Vrběticích.
Prostě, obojí se někomu z opozice tohle všechno hodí k pomluvám a osočování vlády ČR, především premiéra Babiše a místopředsedy vlády ČR Hamáčka. A proéč asi? Blíží se volby. A tak Pekarová Spolu), Jurečka (Spolu) by se chtěli hlavně Babiše, ale také Hamáčka, zbavit, tak je očerňují.
Hamáček: Celá kauza je voda na mlýn dezinformačním webům. Nejaktivnější je svazačka Pekarová-Adamová, s těmi vykulenými očima, je přesvědčena, že Hamáček je vlastizrádce - a hotovo. Hotovo, je to k smíchu, vašnosto. České politické panoptikům, které nám ve světě bere kredit!
„Nevím, komu to celé slouží. Vím jedno, neslouží to České republice. Já jsem snášel obrovskou kritiku ze strany ruských médií. Já jsem hrdý na to, co Česká republika udělala, co udělaly bezpečnostní složky. Tato kauza celý ten obraz hodně poškodila. Jsem připraven za svoje jméno ve Sněmovně bojovat. Bude to voda na mlýn dezinformačním webům, protože mě opozice označuje za vlastizrádce,“ dodal Hamáček.
Aktualizováno 05.05.2021:
Story výbuch Vrbětice je pouze nicotný humbuk bez faktů podkladů. Cílem je zřejmě vyřadit Rusko a Rosatom z tendru, což se ale skutečně již stalo. Prostě, naštvat lidi proti Rusům ještě víc než jsou.
Včera séfredaktor ZprávySeznamu Kubík tvrdil nekompromisně, že to mají "ošetřené" a že jsou schopni jejich tvrzení proti Hamáčkovi doložit. Jestli kecají a lžou, tak by jim to už konečně nemělo projít, už těch jejich blívanců bylo dost! A to není jen můj názor.
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 04-05-2021 10:44 4,429

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.