Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Omluva prezidenta Zemana Srbsku je správná

PexaPexa Přidáno před 3 letysvět
Omluva prezidenta Zemana Srbsku je správnáVíte, jak to bylo tehdy se Srbskem? Žádný stát jim tehdy nepomohl. Jako jediní hájili křesťanské hodnoty proti islamistům a byli napadení spojenci NATO! Správně se M.Zeman nyní omluvil.
O co šlo? Dne 24. března 1999, bez vyhlášení války, bez souhlasu OSN zaútočila vojska NATO společně s vojáky ČR na bývalou Jugoslávii. Tehdy jsme byli v NATO teprve pár dní (od 12. 3. 1999) – a souhlasili jsme s bombardováním Srbska. „Humanitárním“, slovy tehdejšího prezidenta Václava Havla!
To se odehrálo bez souhlasu Rady Bezpečnosti OSN a šlo tedy o velké porušení mezinárodního práva s tisíci mrtvých nevinných lidí včetně dětí!
V té době prezident Havel byl největším zastáncem tzv. humanitárního bombardování tehdejší Jugoslávie, ale i všech dalších humanitárních akcí NATO. Byla to prasárna, fuj!
Opozice v ČR ale nyní nesouhlasí, třeba Pekarová - Adamová z pidi strany TOP 09. Tato politička má co nejmíň mluvit. Má slabé znalosti historie.
Vžijte se, prosím, do pozice lidí tehdejší doby!
Pexa 18-05-2021 14:33 1,419

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.