Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koalice; podvod na voličích

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Koalice; podvod na voličíchKoalica politických stran se mně ani trochu nelibí. Je to podvod na nás voličích. Volič dal mandát třeba Pirátům, ale nikoli připojenému STAN a pod. Jak si dovoluje hnutí STAN se k někomu připojovat? Nebudu proto Piráty v této koalici volit!
Myslím, že takto uvažuje v České republice (ČR) hodně lidí, kteří chtějí jít k letošním, volbám do Poslanecké sněmovny dne 8. a 9. října. Já chci, jako možná i jiní voliči, férový postup a ne nějaké pletichaření a pachtlování s jinou stranou, jen abychom byl "navenek" frajeři a možná volby vyhráli.
Takové počínání politické strany nemusí dopadnou ve volbách, ani v dalším období, dobře. Vždyť už nyní s v některých stranách objevují freakce s odlišnými názory, natož ve více spojených stranách!
Nevzpomínám si, která hlava, takový návrh vytváření koalic vymyslela, jen aby se strany udržely u koryta.
Spojování stran do koalice mně připadá jako nečestné a podvodné! Měli bychom to kritizovat a usilovat o anulaci takového politického boje. Koalice stran není skutečný, demokratický boj politického soutěžení, nýbrž chytračení v politickém ringu. Do ringu si také nemůže soutěžící přizvat dalšího pomocníka, bylo by to nefér. Stejně tak je to u koalic!
Kvido 17-06-2021 13:08 1,482

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.