Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Trik, volební potenciál, njn

PexaPexa Přidáno před 3 letyz domova
Trik, volební potenciál, njnMarketingoví vševědci přišli s podivným průzkumem "volebního potencionálu" pro Českou televizi. Prý má největší šanci koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP09). Pletou lidem hlavu, proč?
Podle podivného průzkumu by v nastávajících volbách za 30 dnů získala koalice Spolu 31,5 procenta. Vládní hnutí ANO premiéra Andreje Babiše má šanci oslovit až 30 procent voličů.

Tento marketigový trik je však třeba uvést na pravou míru. Totiž, občan (volič) z tohoto průzkumu, který se rozhoduje mezi dvěma subjekty, je tímto průzkumem započítán jako potenciální volič obou z nich.

Pozor tedy! Nejde o průzkum výsledků voleb jako v případě volebního modelu!
Kdosi nazval tento trik, který nahrává vítězství koalici Spolu, „štěkotem do tmy“.
Tedy, tato koalice je již dost profláklá. Politici. kteří tvoří tohoto kočkopsa Spolu v čele s ODS napáchali v minulosti již dost "přešlapů". Stačí připomenout třeba nesmyslně vytvořenou superhrubou mzdu, která vyprázdňovala lidem peněženky. Také navyšování platů bylo za éry ODS a jejich nových politických společníků na bodu mrazu atd.
To si občané dobře pamatují a nepomohou ani miliónové předvolební poutače na "všech sloupech" s prohlášením "Patříme na Západ". Njn.

Zde je nejnovější oficiální průzkum podle volebního modelu, např. agentury Median. Výsledky průzkumu dalších agentůr naleznete na: https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/ve-volbach-by-vyhralo-ano-slachta-by-se-do-snemovny-nedostal-40371248 .


Reprofoto: Novinky.cz
Pexa 06-09-2021 15:01 1,372

Politika - související články