Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zeman a Babiš jsou v křížku

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Fakt, se mně to nelíbí! Aby se prezident M.Zeman a premiér A.Babiš na veřejnosti dohadovali a přeli.
V souvislosti s tajnou bezpečnostní službou BIS, a to o problém odposlechů. Přes telefony měli být naší rozvědkou špiclování lidé z Hradu (Mynář, Nejedlý) a dokonce samotný pan prezident Zeman osobně. Babiš to měl (podle Zemana) zastavit, ale premiér netuší, že by ho o to prezident požádal. Divné na tomto politickém skandálu také je, že do křížku se oba hlavní představitelé České republiky dostali na popud informace o odposlouchání, které sdělil do veřejného prostoru sám prezident. Ten je, bohužel znám, svoji nelibosti směrem k některým vysoce postaveným osobám ve státě. Patří k nim mj. plukovník Koudelka, šéf tajné služby BIS. Jak známo prezident již několikrát odmítil a zarazil jeho povýšení na generála. Prezident není Koudelkovi rovněž nakloněn zřejmě také proto, že BIS údajně spackala tzv. výbuch ve Vrběticích, který "hodila" na Rusko. To se zřejmě M.Zemanovi velice nelíbi, jako fanouškovi Ruska, a tak se možná snaží chybami "uhnat" BIS pomocí údajných odposlechů. Je to hra s ohněm a zvenčí velmi odpudivá! Související zdroj:
https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/stanovisko-kancelare-prezidenta-republiky-16078#from-list
Kvido 26-08-2021 12:22 972