Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Blesk - trhák, ale pro naivní

PexaPexa Přidáno před 3 lety
Deník Blesk opět rozjel čtenářskou hru o "zaručené" milióny. Má to být trhák! Spíš počítá s naivitou čtenářů, poněvadž tohle je očividně propadák! Proč? Jestli jste si všimli, tak na titulní straně od 10. září do 10. října 2021 se objevuje v Blesku a Nedělním Blesku nalepený perforovaný pásek na kuponu. Stačí jej odtrhnout a víte, zda jste vyhráli některou z více možností.
To je sice hezké, avšak onen pásek označen "Trhni a vyhraj!" má kardinální chybu. Po odtržení jej lze znovu přilepit!!! A co z toho plyne? Např. trafikanti před prodejem takto jednoduše "prověří" všechny výtisky Blesku, které obdrželi k prodeji, jestli náhodou něco nevyhráli... To je, myslím, značně nedůvěryhodná hra. Perforovaný pásek se podaří po odtržení, klidně znovu přilepit! Blesk, resp. realizátor marketingu této soutěže, si může trhnout velkou ostudu! Děkuji takovou hru nechci! Reprofoto: Blesk.cz
Pexa 10-09-2021 13:50 1,200

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.