Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Slabá prevence proti omikronu

FrybordFrybord Přidáno před 2 lety

Zabezpečit vše proti epidemii koronaviru je nad lidské síly. To je nemožné. Ale vzhledem k nové verzi omikronu, která kolem nás v Evropě sílí, jsou Válkovy zpřísněné restrikce slabé.


To bylo řeči bývalé opozice na téma "budeme u pandemie dělat všechno jinak a lépe". A jede to stejně, ne-li hůř! Podle mě jsou nově vyhlášená opatření proti koronaviru (platí až od 27. prosince) opožděná, a nedostatečně zdůvodněná Proboha! Třeba maximálně 50 lidí v baru i maximálně 50 lidí v hale na akci v hale, či kulturáku. To je přece ztřeštěné a hloupé nařízení, tohle nelze srovnávat! A co je tohle: Otevírací doba je přece daná vyhláškou, takže otevřeno 24.12 do 12 hodin a 25, 26.12 zavřeno. Takže ministr Válek, či vláda nic nového nepředložili ve zpřísnění. Poděkujme těm, co Spolu a PirStan volili. No, to je ta opozice, která před volbami prohlašovala, že nebude zpřísňovat a už žádná plošná opatření! Prostě mnozí naletěli, když předpokládali, že to nová vláda, složená z bývalé opozice, bude dělat jinak a lépe. Pendrek! Postupuje nyní stejně a je to méně účinné! Státní zdravotní ústav tento týden zmínil, že také v Česku dochází ke skrytému komunitnímu šíření. Dposud jsou potvrzené přibližně tři desítky případů. Odborníci očekávají, že má nová varianta převládnout nad dosud dominantní deltou asi za několik týdnů. Některé státy reagují již tvrdými omezeními kontaktů mezi lidmi. V naší republice se čeká na více dat, což však je málo zodpovědné! Foto titl.: Echo24.cz
Frybord 22-12-2021 16:13 1,356

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.