Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Fenomén, hokejista Jágr!!!

KvidoKvido Přidáno před 2 letysport
Fenomén, hokejista Jágr!!!

Také se připojujeme ke gratulantům. Vivat, vivat Jaromíru Jágrovi k nározeninám 50 let!!!


Neříkám to jen já. Jaromír Jágr je neobyčejný člověk. A dlouho bude svými schopnostmi jen jeden! Je hokejistou a majitel hokejového klubu Rytíři Kladno (hrají extraligu, předposlední místo). A hlavně - přes 30 let je aktovním hráčem hokeje, to ještě nedokázal nikdo na světě!

Možná, že Jaromíra mrzí dnešní neúspěch českého národního hokejového týmu v Pekingu. No, prostě už nejsme hokejová velmoc, jakou jsme před deseti lety... Takový je hokejový život. Jágr (ve světě znám jako Jegr - Džegr) získal v NHL dvakrát Stanley Cup, pětkrát byl vítězem kanadského bodování a stal se nejlepším Evropanem hrajícím kdy v této soutěži. Historicky je mezi všemi hokejisty NHL co do počtu kanadských bodů druhý nejlepší po Wayne Gretzkym a v tabulce nejlepších střelců NHL je třetí. Řadu rekordů NHL sám drží – stal se například nejstarším hráčem, který vstřelil hattrick.
Kvido 15-02-2022 15:24 1,280

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.