Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ukrajina bez pomoci NATO má malou šanci!

PexaPexa Přidáno před 2 letysvět
Ukrajina bez pomoci NATO má malou šanci!Putin má zřejmě psychopatické bludy. Ty mu říkají, že Západ chce Rusko zničit, takže už nemá co ztratit. Proto ty šílené útoky Rusů na Ukrajině. A když vidí ustrašené NATO, troufá si ještě víc. Ale co my a Evropa?
Před 1 hodinou

Dnes se domlouval Putin se začínajicími letuškami(???). Putin se tam chválil, jak všechny boje na Ukrajině úspěšně pokračují. To ho žádní generálové již nezajímají, nepotřebuje se scházet s nimi?

V tu chvíli prý přesunuje Rusko tzv. druhosledové jednotky z východu, ze zastaralou technikou. Zřejmě vedle par Iskanderů, Kalibrů a raketometů nic moderního ani neukazal. Takže asi tahá celý svět za nos a nic moderniho nemá. Případně si to nechává pro možný odpor NATO, protože jak známo, prezident Zelenskij se snaží Západ do bojů vtáhnout. Nikdo rozumný se tomu nediví. Jen vyhukaní Němci nejvíce.

Ale k tomu vstupu NATO do bojů na Ukrajině, pro zabrzdění krvavého přepadení, stejně bude muset dojít! Dříve, nebo později! Takže, pokud by se NATO postavilo na stranu Ukrajiny, tak to bude Rusko, které bude muset zvážit jakou má pro ně cenu Ukrajina!

Tedy ve výsledku spálené a zničené Rusko i svět? Komu by to posloužilo? Nikomu!!!



Foto titl.: Reuters
Pexa 05-03-2022 16:46 1,296

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.