Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Putin jako vražední předchůdci!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Putin jako vražední předchůdci!Pracovala u nás před patnácti lety paní Věra z Ruska. Tvrdila už tehdy, že se tam nedá žít. Diktatura a moc státu všechno kazí. Putinův aparát napodobuje v krutosti jeho dávné předchůdce Petra Velikého a Josefa Stalina. Teď to vidíme v pravém světle.
Éru Stalina spojují dnes mnozí Rusové (včetně nynějšího vládce Kremlu Putina) s dosažením velmocenského postavení země. Jako tehdejší vládcové Ruska, kteří vraždili tisíce poddaných, i Putin nyní likviduje své politické nepřátelé, a to i za hranicemi Ruska - válkou na Ukrajině!

Už dávno se mentalitou Rusů stalo, že slabšími opovrhují a válčením si léči své sebevědomí. Například válkami v Afghánistánu, v Čečensku i v Sýrii si dokazovali, že válka je správná věc. A tak to pokračuje dál!

Jeden příklad. V Ruských parlamentních volbách 18.06.2016 se podle volební komise mohl používat obraz Stalina. Podle komunistů je to „závan svěžího vzduchu“.

Kam spělo Rusko jsme všichni dobře viděli. Nebylo to nic nového, avšak Západ jakoby to uplynulé roky neviděl, minimálně to podceňoval.

Je vidět, že Západ a NATO se nyní již vyčerpané a demoralizované ruské armády nepochopitelně bojí. Posílá sice Ukrajině na pomoc zbraně, ale nejsou konkrétní důkazy, že tomu tak skutečně je.  Či ze strategických důvodů se o tom nesmí mluvit a psát? Jedno je jisté, Západ by neměl nečinně přihlížet ruskému vraždění ukrajinců.

Kromě toho je jasné, že Západ se nechává vydírat jadernými zbraněmi ruských vrahů, a to je nepřípustné!

Twitter - Jarda Žižka:
https://www.seznam.cz/profil/jarda-zizka-61df6ccdba1d0ddf54d8c3ce44cb9d7ec0a7774aad2f50166de0

Velice se omlouvám všem Ukrajincům za zbabělé západní politiky, kteří se nechají vydírat jadernými zbraněmi ruska.

NATO a západní svět zcela zapoměl k čemu máme armádu, tedy k obraně demokracie a humanity před totalitními vraždícimi režimi, taktéž zapoměl na co máme i my jaderné zbraně a to na odstrašení protivníka.

Zbabělost umožňuje tyranům vládnout.

Tímto obviňuji politiky že umožňují Putinovi vládnout a vraždit Ukrajince. Jejich krev lpí i na vašich rukou.

USA a VB navíc v budapeštském memorandu garantují územní celistvost a nezávislost Ukrajiny výměnou za to, že se vzdala jaderných zbraní.

Tato USA a VB dodržují garance? Jaká hanba padla na vaše hlavy.

Sláva Ukrajině.

Zdroj: https://www.seznam.cz/profil/jarda-zizka-61df6ccdba1d0ddf54d8c3ce44cb9d7ec0a7774aad2f50166de0

****

Video: Gubernátor Mykolajivské oblasti Vitalij Kim se stal symbolem ukrajinského odporu




Foto titl.: forum24.cz https://www.forum24.cz/v-ruskych-volbach-se-podle-volebni-komise-smi-pouzivat-obraz-stalina-podle-komunistu-je-to-zavan-sveziho-vzduchu/

Kvido 25-03-2022 08:33 1,489

5 komentářů

Napsat komentář

G
  • A
    Hlučiňák
    No ne, chabý výpotek tento článek!
    Odpovědět - 25-03-2022 16:13:00
    • A
      zrzek
      ***, Putin ještě blbne?
      Odpovědět - 25-03-2022 16:25:19
      • A
        Valda
        Ahoj!
        Tu to máte, zprávy dnes:
        Bývalý prezident a současný předseda ruské vládní strany Jednotné Rusko Dmitrij Medvěděv prohlásil, že rozhodnutí o invazi na Ukrajinu učinil výhradně prezident Vladimir Putin. Podle vrchního ukrajinského vyjednavače Mychajla Podoljaka to ukazuje, že se ruská elita snaží od války distancovat, protože chápe její následky.
        Ruský zkurv je v prdeli.
        Odpovědět - 25-03-2022 16:31:45
        • A
          nasran007
          Nevěřím, Rus je většinou poleno. A ten naturel, přesně vystiženo. Rozzlobený
          Odpovědět - 26-03-2022 09:01:03
          • Kvido
            Kvido
            Je to tak, ruský hnus!
            Odpovědět - 26-03-2022 11:38:44