Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Dva myslitelé; Buča

G
Přidáno před 2 lety
Dva myslitelé; BučaNa ruském kosmodromu Vostočnyj se sešli dva "myslitelé" a vyživovatelé války s Ukrajinou. Putin a Lukašenko, podařená partička. Má prý důkazy z Buči, které ale neukázali. Mají potvrdit podíl Britů na masakru civilistů na nádraží.
Větší cyniky snad tato planeta nenosí! A co ty stovky dalších zbombardovaných objektů na Ukrajině ruskými agresory! Tedy i panelové domy, nemocnioce, porodnice!!! Tisíce mrtvých, které má na svědomí Putin a jeho armáda! Zvěrstva, vraždění civilistů? To není nic? O tom Putin s Lukašenkem nemluví a vraždění lidí ve městech přehlíží?

Antonín Voříšek na webu seznamzpravy.cz napsal: "Když už se Rusové rozhodli pro válku, tak jsou veškerá jednání bezpředmětná. Rusy je třeba vyhnat z celé Ukrajiny, včetně Krymu a pak je mezinárodně izolovat."

Jan Kysilko: "Přesně tak, jestli se chtějí chovat jako fašisté, tak s nimi budeme jednat stejně jako s nacisty."

A kde jsou ty důkazy soudruzi "myslitelé"? Sem s nimi. To Britové udělali ten masakr v Buči z nějakých aut s britskou poznávací značkou?... Putil a Lukašenko už z toho začínají blbnout...

Americký prezident Joe Biden dnes (13.04.2022, 04:15) uvedl, že si stojí za tvrzením, že Rusko páchá na Ukrajině genocidu. Ruského prezidenta Vladimira Putina přitom obvinil, že se snaží „zničit myšlenku, že je možné být Ukrajincem“. Informuje o tom agentura AP. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj Bidenova slova na twitteru ocenil s tím, že je důležité věci „označovat pravými jmény“.



Ruská média pravdu z války na ukrajině nepíšou, neukazují fota a videa zabitých civilistů a poničených rozbombardovaných paneláků, mrtvé na ulicích. TO NENÍ RUSKÁ PRAVDA, že jo!

Tohle např. píše web riafan.ru dnes (13.04.2022):

Rusko_media_riafan.ru.png (240 KB)


Foto titl.: AP
13-04-2022 09:29 1,334

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • Pexa
    Pexa
    Putler a jeho nohsled Lukašenko stavějí taktiku boje také na lži. Budeme jim to ještě dlouho papat?
    Odpovědět - 15-04-2022 12:02:36