Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Vězní děti v Azovstalu!!!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Vězní děti v Azovstalu!!!
Ukrajinské děti, senioři a další dospělí, už neviděli přes 36 dnů denní světlo! Musí se schovávat v podzemí ocelárny Azovstal. Nemají téměř žádnou potravu a tekutiny! Agresoři Putina zde útočí a stále odkládají jejich odchod humanitárním  koridorem!
Na mariupolskou ocelárnu Azovstal zakázal prezident Putin střílet a bombardovat. Opak je skutečností! Útoky Rusů stále pokračují! Tamní mariupolské úřady nesčetněkrát vyzývaly ke klidu zbraní a k usnadnění evakuace civilistů (téměř 1 000 osob a zraněných vojáků (asi 400 mužů). Aktivaci koridorů ruští okupanti pokaždé bojkotovali. Takže vlastně ruská vojska, která útočí na Azovstal stále vězní děti a další osoby v objektu ocelárny.



Dnes v časných ranních hodinách přišla do Azovstalo zpráva, že se Rusové rozhodli nabídnou evakuaci, ale pouze pouze civilistům, za které považují ženy, děti a dělníky.

Oficiální sdělení ruského velitelství: „Ozbrojené síly Ruska a formace Doněcké lidové republiky, vedeny ryze humánními principy, od 14:00 (moskevského času) dne 25. dubna 2022 jednostranně ukončují jakékoli nepřátelské akce, jednotky se stahují do bezpečné vzdálenosti a zajistí stažení této kategorie občanů jakýmkoliv zvoleným směrem. Mezirezortní koordinační velitelství".

Toto nelidské trýznění, zejména nevinných dětí v katastrofálních podmínkách, musí skončit!!!
V opačném případě bude muset svět na agresory Ruské federace nemilosrdně a krutě zasáhnout!!!

Foto titl.: Azov Battalion, Reuters



Kvido 25-04-2022 14:54 1,158

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    husita
    Putin děti v AZOVstalu nevězní.Vězní je tam Ukrajinci,co by živý štít.Putin by ženám a dětem jistě zajistil volný průchod mimo areál továrny.
    Odpovědět - 26-04-2022 09:48:09