Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Uprchlíky beru, vychcánky ne !!

G
Přidáno před 2 lety
Uprchlíky beru, vychcánky ne !!Ukrajinským uprchlíkům jsme v České republice (ČR) udělili již přes 320 tisíc cestovatelských víz. Jak to, že jsou mezi nimi i ekonomičtí uprchlíci, kteří neutikají před válkou? Ministr Rakušan něco proflákl?

Cestovatelská víza do České republiky mohou získat uprchlíci z válečných oblastí i lidé z Ukrajiny, kteří v ČR žijí s povolením k přechodnému pobytu. To je jasné. Ale nyní veřejnost oprávněně kritizuje, že kromě lidí z válkou postižené Ukrajiny k nám přicestovali přes hranice různí fiškuntálové, filutové či vychcánkové.

Jsou to vlastně ekonomičtí uprchlíci, jejich místo předchgázejícího bydliště není vůbec ve válkou zasažené Ukrajině. Prostě, vůbec se tam nebojuje! Alarmující je přitom příliv ekonomických uprchlíků do ČR z Maďarska. V tomto případě jsou to většinou Romové!

Jak to potom dopadne, jsme mohli včera vidět v televizi z Brna. Před nádražím se tam potulují, povalují a žebrají maďarští cikáni. Údajně odmítají nabízené ubytovny či tělocvičny k prozatimnímu pobytu. Schází totiž další ubytovací kapacity, jelikož jsme u nás již poskytli nouzové bydliště ve státních zařízeních i soukromých objektech více než 300 tisícům ukrajinských uprchlíkům. A ČR opravdu nemá gumové kapacity!

Maďarsko jim poskytlo, přestože někteří jsou občany Ukrajiny, také maďarské občanství. Avšak diktátor Lukašenko jejich problémy neřeší. Raději posílá Romy do ČR. Mnozí z těchto Romů nemají žádné vzdělání. Jsou negramotní lidé. Velmi těžce se s nimi vyjednává. Budou pravděpodobně sami donuceni z ČR odjet.

Takže, především problém s ekonomickými uprchlíky z Maďarska by měl být okamžitě řešen! Ministr vnitra Rakušan s Policii ČR dostatečně nezabezpečili kontroly na hranicích, když vychcaní jednotlivci, i celé rodiny z Maďarska jsou nyní na území ČR. Bude zřejmě nutné, zejména cikánské rodiny vrátit zpět, odkud přišly. Neměli bychom laxně připustit, aby tito lidé takto zneužívali naše sociální příplatky.

Foto titl.: Diana Mojsevič


05-05-2022 06:11 2,080

Politika - související články

5 komentářů

Napsat komentář

G
  • A
    HlavsaBB
    Ano, mezi válečnými běženci z Ukrajiny jsou až desetičlenné rodiny nepřizpůsobivých, s nimž jsou potíže. Jsou to cikáni, kteří mají zcela jinou mentalitu než naši lidé. Průser je také v tom, že vzhledem k maďarskému občanství většina nemá na ubytování nárok. A jak píše autorka to by měl Rakušan řešit. Nyní slíbil včera, že do týdne to nějhak vyřeší. To jse, fakt zvědav jak.
    Odpovědět - 06-05-2022 11:42:58
    • A
      nasran007
      ***, ***, chuji Pfft Pfft Pfft Cikán to nemá lehké! Třeba najít si robotu! Ale poičo, z 95% za to může sám!!!!!! Takže úředníci, přitáhnout si sem další nemtudumáky je velká blbost a hlupárna státu. Bude mne zajímat, jakým způsobem se pak podaří je odsunout zpět. Dopadneme jako naivní švédi s muslimama. Chtěli je jako uprchlíky a teď z toho mají těžké hlavy. Ulice v některých částech měst plné muslimů, časté teroristické útoky a bitky s hořicími auty. Já vím Romové tací nejsou, ale na bordel a rušení nočního klidu jsou kabrňaci. NECHCI!
      Odpovědět - 06-05-2022 11:54:40
      • A
        zog
        Jak moc musí mít autor tohoto žvástu nasráno v hlavě aby nechápal že člověk s Maďarským pasem si tady může jezdit kdy chce jak chce a kam chce.
        Odpovědět - 06-05-2022 15:31:12
        • A
          nasran007
          To je sice pravda. S Maďarským pasem také kdy chce, jak chce, kam chce každý. Ale jezdit k nám na trvalé, či přechodné ubytování + pobírat státní příspěvky...., uvažuj. To nemůže!
          Odpovědět - 06-05-2022 16:42:15
          • A
            Hrabánek
            No vy jste dáreček, kdo vás indoktrinoval?
            Odpovědět - 06-05-2022 16:49:20