Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Putin zase kecá!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Putin zase kecá!Putina nazývají Putler zabiják, mj. kvůli jeho raket, které zabíjejí lidi a ničí také obytné panelové domy na Ukrajině. Nyní prohlásil, že v boji "jsme ještě ani nezačali!
Větší hovadinu dosud prezident Ruské federace (RF) dosud nevyslovil! Že se neporadí s někým v Kremlu, než něco takového vypustí ze své huby!!!

Jak může tento pomatenec mluvit o tom, že v bojích na Ukrajině ještě nezačali, když ve válce Ukrajina - Rusko již padlo 30 000 ruských vojáků a dobrovolníků, čísla jsou prý o mnoho větší a mají se blížit k 50 000 padlých ruských okupantů!

Putin prostě kecá a když takhle argumentuje, děje se pravý opak. Ruské vojenské jednotky na bojové frontě Ukrajiny  jsou zřejmě na pokraji sil!

Někteří světoví analytici se shodují v tom, že RF je pravděpodobně už v koncích, a tak pes začíná štěkat více. Putin v boji na Ukrajině prakticky zlikvidoval své nejlepší armádni jednotky. Proto chce nyní pauzu v bojích, aby mohl doplnit své mrtvé vojáky. Kromě toho Putin likviduje nejvynosnejsi plynový a ropny byznys a tak se vlastně dostává do izolace. Ani Čína mu nechce poskytnout vojenskou pomoc. 

Jiný názor má bezpečnostní expert David Bohbot, ředitel Centra pro výzkum terorismu:
"Na bojišti se toho příliš nemění. Ruská armáda vyhrává, postupuje, získává další a další území a nelze ji už zastavit. Mám ale jiné novinky a jsem rád, že je opět mohu oznámit jako první. Tou asi nejdůležitější je, že konečně došlo ke změně v uvažování strategických poradců vedení Spojených států. Po měsících snažení dospěli k závěru, že Ukrajina nemůže zvítězit. Proto nyní doporučují válku ukončit". 

Zdroj: Respekt k Putinovi_07.07.2022
Zdroj: parlamentilisty.cz, 09.07.2022
Foto: nypost.com





Kvido 09-07-2022 09:54 2,003

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.