Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Piráti ukázali odvahu!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Piráti ukázali odvahu!Konečně, Piráti procitli! Jejich poslanecký klub vyzval nedávno jmenovaného šéfa civilní rozvědky (ÚZSI), Petra Mlejnka k rezignaci. Tento člověk se tam dostal, podle mě, "tlačenkou" profláknutého ministra vnitra V.Rakušana.
Na tohle upozorňovala před týdny nejen opozice (nejvíce Schillerová - ANO), ale také politici z mnohých stran, když volali po odstoupení Rakušana (předseda STAN). Nebylo to nic platné "... stojím za oběma pány," tak to nějk řekl premiér P-Fiala.

S narůstajicími dalších podrobnosti o aféře to nyní dopadlo, jak to dopadlo. Přičemž aféra kolem kontaktů nynějšího šéfa civilní rozvědky pana Mlejnka s podnikatelem panem Redlem je aktuálně jedním z důvodů hlasování o nedůvěře vládě, vyvolaného opozicí. Má se konat ve čtvrtek, na něm Piráti kabinet podpoří.

Prostě, nemusím být politik, je mně jasné, že zde něco nehraje a vykysává!!! Nový šéf civilní rozvědky ÚZSI Petr Mlejnek má vážný bezpečnostní problém. Namočil se prostě do blízkosti aktérů největší korupční aféry posledního období, a to je, každý uzná - podezřelé!

Takže, i když Piráty moc nemusím, uznávám, že jdou na věc selským rozumem, a to se vždy vyplácí. Prostě, mají více odvahy, než nic v této aféře neřešící premiér Fiala. Pane premiére, buďte rozhodnější, jde v této věci skutečně do tuhého, vzkazují slovy našeho dědy. Vždyť ministr Rakušan věděl všechno od samého začátku. Jen zatloukal. Zřejmě lhal i o financování hnutí a o Farském. Dávno měl z křesla ministra vnitra vypadnout!

Zdroj: Michálek: Chceme konec Mlejnka
Foto: cs.wikipedia.org
Kvido 29-08-2022 13:57 1,224

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.