Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Rusové musí pocítit odplatu!

PexaPexa Přidáno před 2 lety
Rusové musí pocítit odplatu!Za dosavadní terorismus Ruské federace (RF) v tz. jejich speciální operaci (civilní cíle) musí přijít konečně patřičná odplata. Už proto, že se na posledních útocích dokonce podílí i druhá země - Bělorusko!
Útoky RF na civilní cíle zesílily v posledních třech dnech jako pomsta za krymský most, pomník Putina. Od Rusů to je však zbabělost, když se místo válčení na bojové linii (mezi armádami) uchylují také k útokům na civilní objekty a zabíjejí.
Krymský most a jeho poničení, ať to způsobil kdokoli, je sice také civilní cíl (infrastruktura), avšak nelze jej srovnávat s vražděním obyvatel Kyjeva, jehož se nyní dopouštějí ruské rakety!

Divím se, že svět je stále v klidu, odsuzující rezoluce na adresu RF naprosto nestačí!
Navíc, Rusko již zatáhlo do války s Ukrajinou Bělorusko. I když prohlášení Běloruska hovoří o tom, že nezasáhne do nynější války s Ukrajinou, opak je pravdou. Stále více důkazů údajně potvrzuje, že Bělorusové bojují na Ukrajině a pomáhají RF.

Proč Ukrajina vede pouze obrannou válku? Tento stav je již neudržitelný! Proč může Rusku v této, více než 7 měsíců trvající válce, pomáhat přímo útočnou vojenskou sílou Bělorusko? To jsou nerovné podmínky na bojišti. Přitom Ukrajina nemá žadného bojového partnera!!! Dostává pouze zbraňovou pomoc ze Západu.

Různá zasedání světových institucí a odsuzování ruské agrese na Ukrajině opravdu nestačí. Dokud RF nepocítí přímou odvetu za poslední útoky na ukrajinské civilisty, russové si budou dále víc a víc na ukrajinské občany, včetně dětí, cílit.

Napsal včera (10.10.2022) na Twitteru A.Babiš.
Pexa 11-10-2022 08:59 1,440

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.