Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ukrajina před zimou

PexaPexa Přidáno před 1 rokem
Ukrajina před zimouPodle mapy amerického Institutu pro studium války (ISW), Ruská federace (RF) na Ukrajině neustále ztrácí "kontrolu" území. Rusové odstřelují sice sem tam plošně infrastruktutu, ale na frontě zatím neustále ztrácejí. Jak to bude v zimě?
Je jasné, že Rusko jako největší stát světa, páchá nejnehoráznější zločin, když chce okupovat, a navíc podvodem, Ukrajinu. Vždyť mají dost nerostných surovin a zdrojů energie. Ale ne, Russům se zachtělo po blahobytu Ukrajiny, která se dostala v životní úrovni mnohem dál.
Ukrajinci bráni svoji svobodu a raději zemřou než by se té svobody vzdali. Rusové nemohou Ukrajinu dobýt nikdy , to je skoro po osmi měsících evidentní. Navíc, čím déle konflikt trvá, tím větší je odpor a nenávist k Rusku a Rusům!

Velkým problémem bude s příchodem zimního počasí boj na frontě. Už dnes se projevuje déšť a bláto jako velká brzdy v postupu vojsk na obou nepřátelských stranách. V této situaci mohou rozhodnou pouze dálkové střely s plochou dráhou letu. A zde má převahu, bohužel, Rusko.

Mapa ukazuje (tmavá barva) postup ukrajinských obranných sil. Postoupily za poslední týdny výrazně. V těchto dnech se osvobozování ruských zabraných území zpomalilo.

V této situaci je mně úpřimně líto prostých lidí na Ukrajině i v Rusku, kteří za nic nemohou a jsou prostě ve vleku svých vůdců (Putin a Zelenskyi). Přitom ten první má veškeré příkoří na svědomí, jelikož "speciální operaci", tedy válku na Ukrajině, sám vyvolal. Proto zvažme nenávistné postoje k obyčejným lidem, i když jsou hloupí.

Foto: ISW
Pexa 28-10-2022 10:46 973

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.