Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ukrajinci nezoufají, ale varují

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemUkrajina
Ukrajinci nezoufají, ale varují

Větší hrdiny ve válce, než na Ukrajině, dnes na světě nenajdeme. To snad nepopře nikdo. Ale když včera řekl mluvčí ukrajinského letectva Jurij Ihnat, že velkou hrozbou jsou Íránské balistické rakety, proti kterým nemá Ukrajina obranu, je to velmi vážné varování.


Byl jsem na vojně v šedesátých letech u PVOS (protivzdušná obrana státu) na palpostu v Praze - Řeporyjích a mnohé o raketách vím. Předně, udivuje mě, že ČR vůbec nemá balistické rakety. To jsme byli za Havla, Klause, Zemana tak zblblí, že jsme se nechali poblouznit demokracii a lidskými právy a na svoji bezpečnost vůbec nemysleli? Ano bylo tomu tak a, proboha , snad už počínaje Černochovou tomu tak nebude!

Rovněž Ukrajina nemá ve skladech žádné balistické rakety. Tedy takového typu, jak nyní vyrábí Irán a míní je dodat Ruské federaci (RF). Tajné služby na Ukrajině i v USA upozorňovaly již v průběhu října, že Rusko očekává dodávku íránských balistických raket krátkého doletu Fateh-110 a Zolfaghar, které jsou schopny zasáhnout cíle na vzdálenost 300, respektive 700 kilometrů. Jurij Ihnat nyní sdělil: „Nemáme žádnou účinnou obranu proti těmto střelám. Je teoreticky možné je sestřelit, ale ve skutečnosti je to velmi obtížné s prostředky, které máme ve službě".

Toto velké nebezpečí ze strany Ruska a Iránu je nutné okamžitě napravit. Ukrajině systémy proti balistickým raketám dodat. Protože nelze, aby se donekonečna Ukrajina jen bránila a čekala, co Putin někde ve světě vyhandluje. Proč? I kdyby se podařilo Ukrajinciů russké okupanty vyhnat za původní hranice, Russ bude i potom Ukrajinu odstřelovat a organizovat teroristické útoky!

Pozor na to, dokud bude Putin na živu, neustoupí ze svého původního záměru - mj. zničit co nejvíce území Ukrajiny!!! Řeči o vyjednávání jsou jen russkými vojenskými bajkami!!!

****

Že jsou Ukrajinci dobrými bojovníky, jeden příklad:
Pozoruhodné video Ukrajinci zautočili na lodě u Sevastopolu z útoku (29.10.2022) na ruskou námořní základnu Sevastopol.
Ukrajinským uncrewed Surface Vessels (dronové čluny naplněné výbušninami) se podařilo zasáhnout fregatu Project 11356R (pravděpodobně admirál Makarov) a minolovku Ivan Golubets Project 266M.





Foto: thedrive.com
Kvido 01-11-2022 16:31 1,262