Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ruské příměří, velká lež!

PexaPexa Přidáno před 1 rokemUkrajina
Ruské příměří, velká lež!

Sedmilhář Vladimír Putin, který neustále blafuje (zatímco třeba v Moskvě v marketu se lidé bijí o potraviny), přišel s nařízení příměří na 6. a 7. prosince (pravoslavné Vánoce). Je to jen sprostá lež!


Ve 12:47 SEČ se po celé Ukrajině rozezněly sirény a byl vyhlášen letecký poplach. Z Běloruska odstartovaly letoun A-50U PKS a další stíhačky. Bombardování přijde pravděpodobně kolem 14:00 hod. Tomu říká Putin příměří? A bylo nějaké příměří na křesťanské Vánoce 24.prosince? Nebylo, okupanti bombardovali civilní céle...!

Putinem vyhlášené vánoční příměří - od pátečního poledne moskevského času (10:00 SEČ) do sobotní půlnoci (22:00 SEČ), je zastírací manévr, tvrdí američtí analytici. Má poškodit pověst Ukrajiny a Rusko se chce chopit iniciativy na bojišti.

To jim obránci Ukrajiny jistě nedovolí! Agentura TASS informuje, že ukrajinské ozbrojené síly přesně na úvod jednostranného příměří ostřelovaly východoukrajinský Doněck, který ovládají proruští separatisté.

Rusové jen blafují, že vyhlásí "klid zbraní přes Vánoce". Jak potvrzuji nezávislé zdroje z Ukrajiny, armáda UA tomu nevěří. Okupanti mají naplánovany další útoky, včetně raketových proti školám, nemocnicím a obytným budovám.

10:15 SEČ
Již v době platnosti Putinova příměří ruská armáda ostřelovala ukrajinské území ve směru Slobozhanschyna, Strilecha, Starycja, Ohirceve, Hatysche, Vovčansk, Ustynivka a Fyholivka z Charkovské oblasti, sdělil generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny.

- Od: ?? @front_ukrainian
13:30
?Oceňujeme rozhodnutí Ruské federace vyhlásit „příměří“ od 6. do 7. ledna.
Vracíme proto Rusům jejich granáty, které během „vánočního ticha“ vypálili na Bakhmut, Maryintsu a Kurachov – 43 OABr


- Od: ?? Freedom
14:00
Ukrajinská vicepremiérka Iryna Vereščuk vyzvala lidi žijící na územích okupovaných Ruskem, aby se během oslav pravoslavných Vánoc zdrželi návštěv kostelů a přeplněných míst.
Ortodoxní Vánoce 7. ledna zůstávají pro většinu věřících hlavním oslavným datem, ačkoli Ukrajina učinila ze západních Vánoc 25. prosince také oficiální svátek.
"Ukrajina obdržela informaci, že Rusové připravují teroristické útoky v kostelech," napsal Vereščuk na Facebooku.



Foto titl.: Twitter


Pexa 06-01-2023 14:41 1,059

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.