Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prima a nemovitosti A.Babiše

KvidoKvido Přidáno před 1 rokem
Prima a nemovitosti A.Babiše

TV Prima neustále připomíná domnělou kauzu nemovitostí kandidáta na prezidenta A.Babiše. Tato Informace se objevilo na obrazovkách 18.1.2023 a také dnes 22.1.2023.


Je to skutečně domnělá, spekulovaná informace, protože ji přestala publikovat seriózní média. Francouzské úřady měly potvrdit probíhající vyšetřování A.Babiše kvůli možnému praní špinavých peněz a daňovým únikům na dotaz novinářů Seznam Zprávy, Hospodářských novin Deníku N.

Správná argumentace má však podle mého názoru znít, že ve Francii "jsou pouze shromažďovány podklady a veškeré navazující dokumenty podezření na A.Babiše". Z toho usuzuji, že okolmosti kolem nemovitostí A.Babiše miní některá média využít k pomlouvání A.Babiše nyní v době předvolební kampaňe prezidentských voleb.

„Vyšetřování pokračuje, i když v této fázi nedošlo k žádnému výslechu ani předvolání,“ uvedla slovenskému DeníkuN Národní finanční prokuratura (PNF) na výslovný dotaz Seznam Zpráv, zda byl prezidentský kandidát Babiš vyšetřovateli kontaktován.

PNF se ve Francii zabývá vyšetřováním závažných ekonomických a finančních zločinů. V odpovědi redakci dále připomněla, že případ byl otevřen loni v únoru.

Francouzské úřady zkoumají okolnosti, za nichž bývalý český premiér před lety získal vilu s pozemky v Mougins na jihu Francie prostřednictvím řetězce offshorových společností se sídlem v Monaku a na Britských Panenských ostrovech. Babiš opakovaně označil informace o vyšetřování ve Francii za nesmysl. Transakce podle něj byla legální.

Reprofoto: nekecamweb.cz


Kvido 22-01-2023 11:10 1,031

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.