Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Situace na bojišti; Bakhmut, Brjansk, 3.3.2023

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemUkrajina
Situace na bojišti; Bakhmut, Brjansk, 3.3.2023

Postup bojů UA (Ukrajinská armáda) - RF (Ruská federace) dne 3.3.2023

.

3.3.2023
Mapa, situace na bojišti Ukrajina - Rusko:

- Od: ??
28.02.2023, 08:30 SEČ

Ruští pohraničníci FSB nahlásili střety s narušiteli státní hranice v okrese Klimovo v Brjanské oblasti.

Rusko - útok Ukrajina - obrana


- Od: ??
3.3.2023, 08:30, SEČ
?? Hodnocení: Situace na bojové frontě Ukrajina - Rusko je velmi vážná u Bakhmutu (Bachmutu). Informace jsou pro Ukrajinu chmurné. Vojáci UA na mnohých lokalitách nemají již zbraně! Je hodně ukrajinských mrtvých. Pomoc nepřichází!!! Přicházejí rovněž zprávy o údajně ukrajinské provokaci v Brjanské oblasti. Příběh o ukrajinské sabotážní skupině v RF je údajně klasickou záměrnou provokací RF, která chce vyděsit svůj lid, aby ospravedlnil útok na jinou zemi a rostoucí chudobu v Rusku po roce války.

- Od: ?? @@NomorWhitey
3.3.2023, 24:00, SEČ
Krutá situace, nezastírejme nic! Ukrajinští mrtví. Jinde jsou Rusové mrtví. Nuland, McCain, Bilken, Sullivan, Kagan, Johnson, Sholtz, Sunak, Pelosi, Kerry, Biden, Hague, vlastně všichni západní politici a média vytvořili tuto genocidu otroků. Pozn. red. ale defacto vraždí Putin, zvaný ve světě od února 2022 Putler-Hitler.

- Od: ??
3.3.2023, 00:28, SEČ
Těla 17 padlých ukrajinských obránců byla vrácena z držení ruských sil v rámci dalšího transferu organizovaného Úřadem komisaře pro pohřešované osoby a ukrajinskými donucovacími orgány, informovalo 3. března ministerstvo pro reintegraci . Převoz těl z Ruskem okupovaných území Ukrajiny se podle ministerstva uskutečnil podle Ženevských konvencí, které upravují humanitární zacházení ve válce.
Během předchozí únorové operace se Ukrajině podařilo vrátit těla 61 vojáků zabitých v ruské válce. Celkem byla těla 1426 ukrajinských vojáků vrácena jejich příbuzným od začátku ruské totální invaze z 24. února 2022.

- Od: ??
3.3.2023, 00:28, SEČ
? Ruští pohraničníci FSB nahlásili střety s narušiteli státní hranice v okrese Klimovo v Brjanské oblasti!!!

- Od: ??
3.3.2023, 00:28, SEČ
Ukrajinský armádní představitel se vyjádřil k situaci, která se stala 2. března v Brjansku. Poznamenal, že Ukrajina oficiálně nepotvrdila, že tam poslala DRG. Ale pro FSB je tento stav jednoznačně ostudou. To je rána do image ruských bezpečnostních složek, protože se ukazuje, že kdokoli k nim může přijít a pak zase odejít. Putin na situaci nijak nereagoval. Host se také vyjádřil k tomu, že kremelské loutky Girkin, Prigogine a Šachnazarov připravují ruskou společnost na porážku. Lidé v Rusku to prý pokorně přijmou, jakmile se Putin přizná.

- Od: ?? @front_ukrainian
3.3.23, 09:30 hodin
⚡️??

- Od: ??
3.3.2023, 11:45, SEČ
Chasiv Jar, Ukrajina 3. března (Reuters) - Ruské jednotky a žoldnéři uzavírali v pátek poslední přístupové cesty do obleženého ukrajinského města Bachmut, na prahu prvního velkého vítězství Moskvy za půl roku po nejkrvavějších bojích.
Velitel ruské soukromé armády Wagner řekl, že město, které bylo rozstříleno na trosky, je nyní téměř zcela obklíčeno a pro ukrajinské jednotky zůstala otevřená pouze jedna cesta.

- Od: ??
3.3.2023, 11:45, SEČ
BLESSED (DPR), 3. března – RIA Novosti. Ukrajinská armáda vyhodila do vzduchu téměř všechny mosty na předměstí Artěmovska, řekl RIA Novosti bojovník skupiny Wagner.
"Ukrajinská armáda při ústupu všechno vyhodí do povětří, ničí infrastrukturu. Tímto způsobem nás chtějí zadržet. Téměř všechny mosty na okraji Bachmutu (ukrajinský název Artěmovsk. - pozn.) - všechno zničili," uvedla agentura. řekl partner. Ozbrojené síly Ukrajiny ostřelují objekty v opuštěných osadách u Artemovska a snaží se zastavit obklíčení města Wagnerem, pokračoval bojovník skupiny.
Ukrajinské síly navíc dělají vše pro to, aby ruská strana musela v budoucnu obnovit více civilní infrastruktury, uzavřel.

- Od: ??
3.3.2023, 11:45, SEČ

Mapa, Ukrajina, Bakmuth (Bachmut):
Tiskový důstojník 93. mechanizované brigády říká, že operace na obranu Bakhmutu pokračuje.


Rusko - útok Ukrajina - obrana Ukrajina - tanky

- Od: ??
3.3.2023, 14:10, SEČ

Mapa, Ukrajina, Bakmuth (Bachmut):
Demolice mostu přes řeku Bakhmutka v Bakhmutu


Rusko - útok Ukrajina - obrana Ukrajina - tanky Ukrajina - útok, demolice.


- Od: ?? @front_ukrainian
3.3.23, 14:30 hodin

- Od: ??
3.3.2023, 23:10, SEČ
Ukrajinská obrana ve městě Bachmut v Doněcké oblasti je pod rostoucím tlakem a ve městě a jeho okolí probíhají intenzivní boje. "Pravidelná ruská armáda a síly Wagnerovy skupiny se přesunuly dále na severní předměstí města, která jsou nyní ukrajinskou drženou hranicí zranitelnou vůči ruským útokům ze tří stran," uvádí zpráva. Je třeba poznamenat, že Ukrajina posiluje oblast elitními jednotkami a za posledních 36 hodin byly zničeny dva klíčové mosty v Bachmutu, včetně životně důležitého mostu spojujícího město s poslední hlavní zásobovací trasou z Bachmutu do města Chasiv Jar.
Již dříve ministerstvo obrany zajistilo zhoršení podmínek pro pohyb po oblasti v oblasti Bakhmut, což bude pravděpodobně výhodné pro ukrajinské obránce.


Kvido 03-03-2023 08:54 1,520

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.