Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Premiér Fiala a balíček

KvidoKvido Přidáno před 10 měsíci
Premiér Fiala a balíčekDnes projednává Poslanecká sněmovna vládní konsolidační balíček. Premiér Fiala má těžkou pozici. Opozice i obyčejní lidé (třeba Otrokovice) mu nadávají.
Takhle to například vypadalo v Otrokovicích. Už v září 2022 dali lidé P.Fialovi najevo, že by jeho vláda měla skončit. Bylo to přivítání premiéra, které nebylo předem připravené a nebyly tam nahnány děti ze škol.

Podle videa se dá říct, že nálada lidí v Česku proti vládě P.Fialy je stále stejná. Poslanecká sněmovna má projednávat dnes, a možná i zítra, novelu o zpomalení valorizace penzí a zpřísnění podmínek pro předčasné důchody. Jak se k tomu poslanci postaví?



Video: Martin Povalač


----------
K prvním řečníkům ve Sněmovně dnes patřil její místopředseda Karel Havlíček (ANO). Mj. řekl, že "Česká republika je ve špatné hospodářské situaci. Hospodářská politika tohoto kabinetu není nic jiného než marketingová ekonomie. Mám zjevné důkazy“.

Předseda SPD Tomio Okamura ve Sněmovně k tomu prohlásil, že konsolidační balíček (navrhovaný vládou) představuje nejrozsáhlejší plošné zvýšení daní v novodobých dějinách. „Vláda všem českým občanům zdraží životy a firmám prodraží podnikání. My s tím nesouhlasíme a budeme proti tomu bojovat všemi silami. Podáme návrh na zamítnutí,“ řekl Okamura.

Podle premiéra Fialy má konsolidační balíček zabránit dalšímu zadlužování státu. Opozice avizuje rozsáhlé obstrukce...


Kvido 11-07-2023 10:14 972

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.