Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

XTwitter Muska brzdí komunikaci!

KvidoKvido Přidáno před 9 měsícimédia
XTwitter Muska brzdí komunikaci!Několik dnů již nelze dále šířit ze sociální sítě X (Twitter) zpravodajská videa na ostatní web platformy!!! Musk brání světovou komunikaci!!!


Diskuze na pc.poradna.net

dida @host, 09.08.2023 10:56 #2
Myslím, že to problém je.
Nejde o nějaká videa ale o totálně všechna videa.
Sice, jak jsem psal, je stáhneš, ale nemůžeš je dále použít!!! Tedy poslat známému, dát na svůj či jiný web, třeba kámoše apod. Tedy zásah do komunikace na Síti.
Či se necháme už tak dalece zblbnout a Musk nás převálvuje penězi?

dida @lední brtník, 09.08.2023 13:38 #5
No, nevím, kdo tu trolí. To mi je fakt jedno. Jde mně o zásadní věc, pro kterou dosud Twitter byl.
1/ Sociální sítě (je nepsaný zákon) tu jsou pro širokou platformu názorů a informací. To je nyní jaksi okleštěno a nabouráno, hlavně money, money.
2/ Já zde mluvím o standardu videí ze zpravodajského a politického rangu. Rozlišujme tedy zpravodajství a komerci.
3/ Pokud Musk se svými novými lidmi XTwitteru znemožňují dále pracovat se zpravodajsko-politickými videí, tak na to dříve či později dojede (sledovaností). Jak jsem se díval tak kodeky jeho videí na twiteru jsou divně zmrveny.
4/ Průšvih je v tom, že když se protrhne třeba nějaká přehrada ve světě, tak Musk vlastně brání jiným médiím, včetně velkých mediálních domů, okamžité další šíření takového videa na jejich servrech a webech, což je prasárna. Brzdí komunikaci, a to by mu nemělo projít!
5/ Jistě, když se mi to nelíbí, mohu přejít na jinou soc. platformu. Ale to je alibistická rada, pač jinde třeba takové video nemají..., a teď mudruj!
6/ Na XTwitteru Muska to byl zřejmě, dá se říct, záměr proti ukrajinským videím, kterých tam bylo doposud veké množství. Nedivím se, že někdo potom plácá, že Musk je proruský.

Musk na X vidí jen money, money...
Uplatňuje již od dubna 2023 novou politiku, která má přinést více peněz. Každý, kdo chce mít na této síti ověřený účet označený fajfkou, musí za toto privilegium od dubna platit. Jak je vidět z prvních kroků firmy, platí toto pravidlo i pro velké společnosti.
Jinak, uživatel, který se nezaregistruje/pořihlási na Twitter nebude moci psát twety a využívat další služby.
A nakonec, zablokování videí pro účely dalšího šíření je velká sprostota, která Muska můžte ještě více než dosuid poškodit a přinést krach kanálu X.

Resumé:
A proč ta brzda na video? Musk se rozhodl vystavit stopku na neomezené zobrazování kvůli rozmáhajícímu se stahování dat ze sítě. Neregistrovaným uživatelům znemožnil čtení tweetů, ověření si dočasně mohou zobrazit 10 tisíc příspěvků denně, neověření tisíc a ti s nově založeným neověřeným účtem pak 500 za den. Už v květnu 2023 se objevil kvůli Muskovi také problém, a to že se na X Muska objevily twety (příspěvky), které již v minulých měsících smazali. Nyní začínají na Muska nadávat inzerenti pro pochybně nastavenou obchodní politiku. A bude hůř!
Zdroj: https://www.idnes.cz/technet/software/twitter-tweet-chyba-obnoveni-smazani.A230523_080016_software_vse

Zdroj: idnes.cz
Zdroj: idnes.cz


Kvido 09-08-2023 14:47 1,251

Politika - související články

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Hlučiňák
    Je to cyp! pi**, pi**, proč bych nemohl zkopírovat video na Ptákovi a vložit video synkovi na web.
    pi**, pouhý odkaz vložit je hovno, slabota, protože za čas může zmizet. Vložené video, které je na disku PC se neztratí. Na tgo vy makovice nemyslíte? Piče, kcde to spějeme, aby se jeden vopruz předvaděl a money. money, jo? Takhle to chcete, vy ovce????Hustý
    Odpovědět - 09-08-2023 15:28:41