Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Přízrak obav nad Ukrajinou

KvidoKvido Přidáno před 8 měsíci
Přízrak obav nad UkrajinouZatímco anglický Institut pro studium války (ISW) informuje v posledních dnech o úspěších ukrajinské armády, ve světě vládnou obavy o výsledek bojů Ukrajina (UK) - Ruská federace (RF).
Nazval bych to přízrakem, který vládne nad agresivní, až teroristickou válkou RF propti UK. Někteří odborníci na válku jsou stále více skeptičtí. Říkají (podle ohlasů na internetu), že útok vojsk je neúměrný. RF prý vypálí na Ukrajinu denně až 50 000 střel, včetně dronů. Je to údajně desetkrát více než dokáže bojovat UK. Pokud to bude dále takto pokračovat, předpovídají mnozí, že Ukrajina válku prohraje!


t.me/zemavek

Kvido 07-09-2023 08:10 1,547

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Milan
    Ohlášené manévry na odminovani Černého moře, kterych se účastní minolovky USA a lodě VB, Rumunska a Ukrajiny a Turecka je nebezpecna eskalace konfliktu, která může mít nepredvidany casus beli. Ukrajina nezískáva zpět uzemi, tak přichází na radu námořní konflikt. Muze to byt obdoba Krymske války v 19 století. Jako odměnu si řeknou USA o Gronsko.
    Odpovědět - 11-09-2023 15:24:15
    • Kvido
      Kvido
      Zřejmě máte pravdu. Západ podporuje "honbu na zajíce", což není OK. Proč se nesoustředí na válku na Ukrajině, kde zřejmě začínají mít velké problémy. Málo zbraní a ne takové, jaké by včetně techniky potřebovali!!!
      Odpovědět - 11-09-2023 16:13:52