Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Český křupavý loupák?

KvidoKvido Přidáno před 7 měsíciobchod
Český křupavý loupák?Na fotografii je pravý český loupák z Tesca. Téměř pravý, protože jeho tradiční křupavost je jen v náznaku. Pekaři téměř všude po Česku šetří a loupáky nejsou dostatečně vypečené!

Vzpomínám na Leoše Krakowku (RNDr.) z opavské Galeny. Za školních let (před více než 50 roky) na základce Boženy Němcové, nám nebylo zatěžko vstávat ráno po šesté hodině a spěchat do místní pekárny-mlékárny hned vedle školy. Paní prodavačla tam měla brzy ráno čerstvé, vypečené a voňavé loupáčky... A dnes? Tehdejší loupáčky nevidím ani náhodou! Snad jen velkoobchodní prodejny Tesco a Albert se k tehdejší kvalitě loupáčků přibližují. Většinou jsou na pultech obchodů loupáčky velmi světlé, nedopečené, připomínají spíš knedlík než pečivo! Mluvil jsem s několika pekaři, kteří jen mávli rukou. "Dnes, je pane, jiná doba", řekli mně. Prý není čas se s loupáčky mazlit - a pak je to problém elektrických pecí. V nich se loupáčky dobře nepropečou. A potom, musí se šetřit elektřinou, "díky" neuvážené politice Fialovy vlády. Ceny elektřiny mají od nového roku narůst o 10 procent! Jak takové loupáčky budou pak vypadat. No, asi je přestanu kupovat.
Kvido 02-10-2023 14:12 1,314

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    javor1
    Babiš to začal s těma velkopekárnama, které chrlí kusy pečiva i loupáčků bez ohledu na kvalitou. Co tedy na tuto kritiku v článku vedení Agrofertu a jeho pekárny?
    Odpovědět - 03-10-2023 09:00:42
    • A
      Hlučiňák
      ... Je to všechno jedna pakáž! Ceny navyšují, ale neodpovídá to kvalitě pečiva. Loupáky jsou skutečně jakoé těsto. Nevypečené. Chdudáci pekaři, nemohou se strefit do nákladů, ale drahá auta kupují na rozvoz. Fiala nbeumí udělůat pořádek. O tom to je.
      Odpovědět - 07-10-2023 08:54:43