Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Izrael, Gaza nemocnice

KvidoKvido Přidáno před 6 měsícisvět
Izrael, Gaza nemocniceBližší informace o strašlivém výbuchu v nemocnici v Gaze. Vyšetřování BBC ohledně exploze před nemocnicí v Gaze zpochybňuje, že byla způsobena izraelskou raketou.


Od: i24NEWS@i24NEWS_EN
18.10.2023. 08:15, SEČ
🔴Organizace IDF zveřejnila před malou chvíli letecké video záběry areálu baptistické nemocnice Al-Ahli před a po výbuchu. Video přesvědčivě ukazuje, že v tomto případě se izraelská armáda nepodílela na leteckém útoku a následném výbuchu, při němž mělo zahynout v nemocnici a okolí 500 osob.



Podle i24NEWS Izraelské obranné síly (IDF) provedly komplexní vyšetřování nemocničního incidentu a dospěly k závěru, že se jednalo o neúspěšné odpálení rakety Palestinského islámského džihádu (PIJ), jedné z přibližně 450, které přistály v pásmu Gazy.

Už první den se ukázalo, že zde je pouze malý impaktní kráter a malé poškození okolních nemocničních budov. Některá auta na nádvoří jsou poškozena. Žádná známka po hlubokém kráteru po rajetě.


Kvido 18-10-2023 08:27 785

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.