Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Willkommens kultura byla chyba!

KvidoKvido Přidáno před 6 měsícisvět
Willkommens kultura byla chyba!Nyní po létech, od madam Merkel, v Německu zjišťují, že vítací politika vúči migrantům byla chyba. Uvědomujeme si to v Česku?


Podle zpráva o migraci za I. čtvrtletí 2023 Počet cizinců na území ČR v porovnání s rokem 2022 klesl. Avšak co se týče nelegální migrace, za první čtvrtletí roku 2023 bylo na území České republiky zjištěno v nelegálním postavení celkem 2 658 osob. V porovnání se stejným obdobím roku 2022 se jedná o nárůst o 35 %.

Od vládnutí madam Merkel v Německu je tudíž migrační problém také v Česku! Jen si to však nějak nechceme stejně jako za naší západní hrnicí přiznat.
Již 3. června 2016 (za premiéra Sobotky) varoval exprezident Václav Klaus před migrační krizí. Lidé by podle měli protestovat proti migrantům a pasivitou české vlády v této věci:
Někdejší dlouholetý předseda ODS se navezl do počínání vlády premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD). „Myslím, že lidé protestují strašlivě málo vůči pasivitě, byť částečně rozpolcené v této věci, české vlády. Nad pasivitou pana premiéra oni bohužel neprotestují a myslím, že by bylo na místě, aby protestovali, plus mu řekli: Máte náš mandát, abyste v Bruselu říkal NE nejrůznějším chybným praktikám v této věci‘,“ uvedl tehdy Klaus. To se, BOHUŽEL, nestalo a migrace začala ohrožovat postupem doby i Česko.

Evropa je nyní ve špatné politické situaci a vedle toho ji ohrožuje nepřímo i válka na Ukrajině a v Izraeli!!!
Od teroristického útoku Hamásu na Izrael se objevuje v Česku nový fenomén nenávisti - proti našim hodnotám a demokracii. Spolu s migranty s islámských států vstupuje k nám určitý druh nenávisti proti našim hodnotám a způsobu našeho života. Jsou to někteří jedinci, kteří učí své děti nenávidět ostatní, protože jsou věří jen v islamskou víru. Chtějí například zakázat ženám nosit sukně nebo kalhoty. Pohrdají Základním zákonem a místo toho poslouchají radikální kazatele. Tito jedinci zneužívají naši toleranci, protože chtějí jinou společnost.

V Německu je problém migrace již tak daleko, že s hrůzou tam zjišťují pozvolný rozpad Německa pod vlivem migrantů. Na poplach bije zejména deník Bild.
Podle tohoto německého deníku, a vydaného manifestu, "Německo musí nyní říci NE! Antisemitismu a misantropii. Protože v Německu, tak nádherné a všeobjímající zemi je důstojnost KAŽDÉHO člověka nedotknutelná: Je jedno, jakou má barvu vlasů, jakým jazykem mluví, v co věří! Pokud teď klopýtneme, padneme!." Následuje výčet toho, co redaktoři deníku Bild považují za znak civilizovanosti, kterou po migrantech chtějí. Jinak se z migranta má stát abonent na zpáteční jízdenku do své domoviny, zdůraznil deník Bild.

ČTVRTLETNÍ ZPRÁVA O NELEGÁLNÍ MIGRACI
II. 2023, Ministerstvi vnitra
Ke stažení: Zpráva ve formátu PDF

V období od 1. 1. 2023 do 30. 6. 2023 bylo zjištěno v rámci tranzitní nelegální migrace přes
území České republiky celkem 799 osob. V porovnání se shodným obdobím roku 2022 tak došlo
k meziročnímu poklesu o 106 osob (tj. - 11,7 %). Nejčastěji se jednalo o státní příslušníky Sýrie,
Turecko, Afghánistán, Maroko a Arménie s Indií. Z hlediska směru vstupu pozemní cestou převládl
vstup ze Slovenské republiky. Vnitroschengenskými lety pak osoby téměř ve všech případech zvolily
přílet z Řecka. Při nelegální migraci přes vnější schengenskou hranici České republiky bylo
v prvním pololetí letošního roku zjištěno celkem 201 osob. Počet osob zajištěných při nelegálním
pobytu v prvním pololetí dosáhl 5 217.

NÁVRATY
V roce 2023 (k 30. červnu) odcestovalo z České republiky do země původu v rámci programu
asistovaných dobrovolných návratů organizovaným Ministerstvem vnitra celkem 271 osob.
Správa uprchlických zařízení (SUZ) poskytla v roce 2023 asistenci při návratu 10 osob.
V rámci nuceného návratu odcestovalo v roce 2023 (k 30. červnu) z České republiky do země původu
celkem 134 osob.

Bohužel, statistika nelegálních migrantů v ČR je velmi skoupá. Poslední tabulkové grafy ofic. úřadů jsou z roku 2021!!! Je to záměr? Data jsou utajovaná? Bojí se někdo (někteří) sdělit občanům pravdu o nelegální migraci v Česku? Tohle je jediný "aktuální" přehledný graf, který se mně podařilo na Síti najít:




Zdroj: Nelegální migrace ČR, policie
Zdroj: zpráva o migraci za I. čtvrtletí 2023


Kvido 07-11-2023 11:10 661

Politika - související články