Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Blafuje ministr Jurečka?

KvidoKvido Přidáno před 4 měsíciz domova
Blafuje ministr Jurečka?Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka, z KDU-ČSL, je pro většinu českých politiků po aféře "Večírek na FFUK" nedůvěryhodný.


Jak známo, Jurečkovo ministerstvo pořádalo vánoční večírek, ve čtvrtek 21. prosince 2023, v době tragické střelby na filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Hlavní výtkou je podle mě konkrétní skutečnost, že Jurečka svým příkazem měl večírek za zmíněných smutných události okamžitě UKONČIT. Ovšem, bohužel večírek neukončil, takže jedni umírali a druzí se veselili... Takové jednání je nepřípustné!!!

Podle sledu událostí od Policie ČR to vypadá, že pan ministr Jurečka, řečeno jednoduše, veřejnosti i své straně KDU ČS lhal. Z toho je možné usuzovat, že se stal tedy nedůvěryhodným politikem!

Co na to premiér P.Fiala, který je za členy své vlády zodpovědný? Podle Fialy se Jurečka dostatečně za své jednání kvůli večírku omluvil a nebude ho z vlády odvolávat.

Jednání Jurečky posuzovali také straničtí členové KDU-ČSL a svého kolegu "podrželi".

Jiný názor má např. politilog Lukaš Valeš. Podle něj ministr lže a premiér ho kryje. Řekl na TV Prima.

Podobný názor má třeba předsedkyně KSČM Jateřina Konečná:

Od:
💥Jurečka není chlap a vymlouvá se jako pětileté dítě. Europoslankyně a předsedkyně KSČM Kateřina Konečná nenechala ani nit suchou na šéfovi lidovců poté, co odmítl rezignovat po mlžení kolem skandálního večírku v den střelby na filozofické fakultě.


Související zdroj: Lži Jurečky
Související zdroj: TV Prima, Valeš k Jurečkovi
Související zdroj: Český rozhlas/navždy nedůvěra/Kateřina Perknerová, komentátorka Deníku

Resumé:
Pan Jurečka sám vyzýval v minulosti jiné politiky k rezignaci. Na sebe je příliš šetrný, i když se omluvil, což beru. Ale to nestačí! Vyhybání se zodpovědnosti za večírek, za několik set tisíc korun, během tak velké tragické událostí je nečestné. Prostě, ztratil důvěru a premiér Fiala by jej měl odvolat z ministerské funkce.


Kvido 11-01-2024 16:18 600

1 komentář

Napsat komentář

G
  • A
    Hlučiňák
    pi**, pi**! S Jurečkou je nepřijatelný vládnout i P.Fiala. Ten kryje svoji partu. Neumí být důrazný a nekompromisní. Měl by jít do prtdeleRozzlobený Rozzlobený Rozzlobený
    Odpovědět - 12-01-2024 16:12:14