Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Schillerová, heč, heč!

FrybordFrybord Přidáno před 2 měsícipolitika
Schillerová, heč, heč!Politička hnutí ANO 2011 - Alena Schillerová (59) - je bezesporu významná a schopná česká politička. To mně potvrdili kolegové i v diskuzích příznivci jiných politických stran. O to víc by, myslím, měla krotit své avantýry s módou typu heč, mrkněte se!


Paní Schillerová, někdejší ministryně financí za vlády Andreje Babiše, velmi ráda ukazuje na Facebooku, Twitteru Instagramu i TikToku fotky z pracovního i soukromého života. Nejsou sporadické, ale doslova někdy "zaplavují" její status na Síti.

Po malém skandálku, kdy se nechala fotografovat snad v padesáti pózách v různých prostředích. Třeba s celníky i jejich vozidlem, v této zálibě pokračuje. "Vylepšuje" svoji vizáš zlatými kulatými brýlemi ve stylu Harryho Pottera...

Nic proti takové vášni, ale všeho moc škodí. Navíc, takovou přehnanou zálibou, může podle mě "nasírat mnoho lidí". Takže, to mě na paní Schillerové fakt mrzí!

Ápropos, vůbec nemá zapotřebí se takhle někdy až přehnaně prezentovat!

Za A. Schillerovou dostatečně mluví její politická aktivita, pohotové argumenty, které jsou vždy na straně většiny občanů Česka. A to skutečně není málo!

Foto: ANO 2011


Frybord 08-03-2024 11:00 414

1 komentář

Napsat komentář

G