Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Právo: Námět pro sexy ministryni Kovářovou

G
Přidáno před 14 lety
Včera před 22 hodinou, sotva jsme vybalili věci po příjezdu z daleka, zazvonil u nás synovec (16 let). Že již dva dny nejedl, že se otec o něj nestará... Sociálka případ neřeší. Ví o takových věcech paní sexy ministryně Kovářová? Či snad v pracovní době píše další knihu pornografie?

Otčím onoho nebohého hocha se rozvedl s jeho matkou před dvěma roky. O syna, kterého mu přidělil soud se nestará. Dluží na alimentech přes 30 tisíc korun, synek musel nechat učení a potuluje se.

Do případu již zasáhl soud. Dokázal nařídit nepodařenému otci úhradu alimentů. Stalo se tak jen částečně. Ale soud se vůbec nezajímá, že chlapec (náš synovec) trpí násilím, tedy hladem. V ledničce nemá nic k jídlu. Otec chodí domů denně o půlnoci a opitý (přitom pobírá invalidní důchod a ještě pracuje)! Sociálka rodinu nenavštíví, nezajímá se, že je zde páchano násilí na dítěti.

Jak vlastně soudy a úřady k takovým případům přistupují? Není přece takových kauz na stovky, aby je nemohly rychle a razantně řešit! To je rozhodně námět pro paní ministryni spravedlnosti Danielu Kovářovou. Měla by se o to zajímat a nikoli v pracovním čase křtit svoji knihu a dokonce se přitom honosit logem ministerstva spravedlnosti. Prosím vás, to je silné kafe, lidé nejsou tak blbí, aby si pomysleli své o této „ministryni“ a celou její stranu poslali o volbách do ....

O profesní kvalitě paní ministryně svědčí její podivné nápady. Jsou spíše k pobavení! Třeba se sociální problematikou související výše vyživného na děti. Navrhla totiž otloukat partnereům při rozvodu o hlavu vyživové tabulky. Vůbec nechápe, že nejde o tabulky, ale způsob, jak donutit onoho nepodařeného otčima a jemu podobné, kteří se placení alimentů záměrně vyhýbají. Paní ministryně, dělejte s tím něco, pokud nechcete aby voliči měli o vás to nejhorší mínění a o volbách to vaší straně spočítali!

29-11-2009 11:08 995

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.