Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Sputnik V je mimo hru?

KvidoKvido Přidáno před 3 letykoronavirus
Sputnik V je mimo hru?Ruská vakcína proti covidu-19 má prokazatelně účinnost téměř 92%! Údajně nebyly hlášeny žádné těžké vedlejší účinky. Přesto v EU, potažmo České republice (ČR) je k tomuto léku nedůvěra.
Nedůvěru, bohužel, zaseli sami Rusové, kteří skrytě sní o světové slávě na úkor prostého lidu.
Nerad to píšu, ale argumentů pro tuto myšlenku je hodně. Mj. to, že Rusko dělá všechno proto, aby se přes proticovidový Sputnik V blýsklo ve světě jako ochránce Evropy. Kalkulují s tím, že zejména EU příjde s prosíkem...
Kdo mně to vyvrátí, když víme že Rusko nepožádalo už dávno EMA o schválení své vakcíny?
Asi z toho důvodu, že tamní výrobci (řízení politikou Kremlu) nechtěli připustit, aby byli ve frontě čekající na verdikt EMA.
Takže se nedivmě, že v současné situaci, kdy máme v ČR nemocnice téměř na nulové kapacitě volných míst a očkování proti covidu nefunguje, jak má, se rozumní lidé chytají stébla.
Neměli bchom opravdu zvažovat politickou situaci v minulosti a možný kalkul Kremlu, proslavit se. Ve hře o zdraví lidí je nyní skutečně příliš velké riziko při odmítání ruské vakciny Sputnik V! Má téměř 92 procentní účinnost, což mnozí odborníci považují za dostatečnou.
Evropská léková agentura, již zahájila proces průběžného hodnocení (rolling review) ruské vakcíny Sputnik V. Tudíž proces, který vede ke schválení léku Sputnik V. Podobně probíhá schválení vakcíny proti covidu-19 firem Johnson & Johnson, CureVac a Novavax.
Hrad (na žádost premiéra Babiše již objednal pro ČR dovoz jak ruské, tak čínské vakcíny. Jestliže tyto vakcíny přijdou do našich skladů, jak rozhodne SÚKL a ministerstvo zdravotnictví, aby se přípravky mohly používat?
Kvido 07-03-2021 16:36 1,486

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.