Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nová vláda neví, co s covidem?

FrybordFrybord Přidáno před 2 lety
Pro nastávající vládu to není dobrá vizitka. V doporučeních co s epidemii covidu skutečně tápe a dosluhujicího ministra zdravotnictví Vojtěcha nedokáže podpořit. Umějí jen žvanit a kritizovat jako před volbami!
AntiCovid tým, který "vyrobila" sama koalice SPOLU na pomoc současné vládě v boji proti koronaviru, není dost přesvědčivý a razantní! Vypadá to, že tento tým nové vlády neví kudy kam v pandemii. Bojí se nastolit rakouský model, který dokázal rázně zakročit. Bez nápadů, jak situaci řešit, se dívá na současnou narůstající pandemii v ČR koalice STAN a Piráti (PirStan). Co proboha pořád projednávají? Svá koryta ve vládě, dokonce dnes až do 23:00 hod? To je fakt ostudné, v době kdy nám jde o životy lidí, se piráti dohadují o ministerská křesla a mudrují, zda půjdou či nepůjdou do vlády. Situace je přece vážná! Včera (neděli) testy v Česku prokázaly dalších 5650 případů nemoci covid-19, zatímco před týdnem laboratoře odhalily 3005 nakažených. Počet nových případů koronaviru na 100.000 obyvatel za sedm dní stoupl ze sobotních 693 na téměř 718. Údaje za uplynulý den sdělil ráno ČTK mluvčí ministerstva zdravotnictví Daniel Köppl. Zdroj: https://stars24.cz/zpravy/z-domova/31923-denni-narust-nakazenych-je-za-nedeli-jednim-z-nejvyssich-od-zacatku-pandemie
Frybord 15-11-2021 12:58 1,325