Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zemědělec Jurečka nahradí Maláčovou?

PexaPexa Přidáno před 2 lety
Už tu českou politiku fakt nechápu! Ing. Marian Jurečka (KDU-ČSL), vystudoval na Mendelově univerzitě v Brně, obor rostlinolékařství, bude zřejmě ministrem Práce a sociálních věcí ČR po odcházející Janě Maláčové ČSSD).
Divím se, že s tím souhlasí prezident Miloš Zeman a že neměl připomínku k tomuto politickému kotrmelci. Jurečka, skutečně rodilý zemědělec (má střední zemědělskou i vysokou), pracoval na své rodinné farmě, jezdil traktorem apod., se vyzná v zemědělství bezesporu. Byl také ministrem zemědělství a dobře ví, jak to v řízení tohoto oboru chodí. Přitom málo ví něco o problematice řízení Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, kam se cpe. Možná, že mu to nařídili jeho noví političtí šéfové v koalici Spolu, pod vedením předsedy Petra Fialy. To nevím, ale je to na pováženou a úplně chybné. Ukázalo se to i na včerejší televizní besedě OVM na ČT. Na mnohé připomínky odcházející ministryně Maláčové, která studovala magisterský obor politická ekonomie Evropy na London School of Economics ve Velké Británii, kde získala titul MSc., nedokázal Jurečka kvalifikovaně reagovat. Pouze "mlátil prázdnou slámu". V diskuzi kolem koronaviru zastával názor, že je proti povinnému očkování a řekl, že po nástupu nové vlády bude povinné očkování pro lidi nad 60 let zrušeno, pokud dojde k jeho schválení. V této věc i je pan Jurečka (otec pětí synů), myslím sám proti sobě a své rodině. Jak vidno, politika mu dokonale popletla hlavu a stal se "pomocníkem" politických neználků. No, voliči mu to spočítají.
Pexa 06-12-2021 06:23 1,879

Politika - související články