Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tip na víkend - valašské Kozlovice

KvidoKvido Přidáno před 2 letysociální
Tip na víkend - valašské KozloviceValašskou obec Kozlovice najdete na trase mezi Frýdkem-Místkem a Frenštátem p. R. Je na pokraji překrásných beskydských hor v nadmořské výšce 400 m n. m. Má 3 tisíce obyvatel, kteří se často scházejí na nejrůznějších akcích.
Minulou neděli připravili veřejnou akci členové Sboru dobrovolných hasičů Kozlovice přímo v areálu hasičské zbrojnice. Přesto, že počasí bylo proměnlivé, sluníčko převládalo, a tak se tato společenská akce vydařila. Snad ještě dodat, že v celém okrese Frýdek - Místek a možná i v dalších regionech znají tuto valašskou obec podle četných kulturně společenských akcí, které se tu v létě konají téměř každý týden. Například minulý týden zde bavil občany Vladimír Hron, český moderátor, zpěvák, komik a imitátor. Místo komentáře se podívejte na fotografie a video z poslední společenské akce.

Kozlovice_5.6.2022_sport-kluci.jpg (374 KB)


Kozlovice_5.6.2022_děti_skluzavka.jpg (378 KB)




Moderátoři nedělní akce http://hasicikozlovice.cz/ pozvali do svého areálu také děti Dětského domova v Kozlovicích.

Foto: Květoslav
Kvido 07-06-2022 14:59 1,246

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.